Ontdek Drenthe: de OERprovincie van Nederland

Een heerlijk dagje fietsen door het prachtige Drentse landschap. Ontdek de geschiedenis van de OERprovincie van Nederland. En vergeet vooral de prachtige pronkstukken van Drenthe niet: hunebedden. Een vakantie in Drenthe is genieten. Bij ons vindt u bijpassende, voordelige arrangementen.

Drentse cultuur snuiven

Wilt u de Drentse cultuur snuiven, bezoek dan het Drents Museum. Met verhalen over de Drentse kunst, geschiedenis en archeologie zal u een fascinerend en leerzaam dagje opleveren. Een vakantie in Drenthe is natuurlijk compleet als u een hunebed heeft gezien. Bezoek daarom het Hunebedcentrum Borger. Dit centrum is vlakbij het grootste hunebed van Nederland.

Fietsen door het prachtige Drentse landschap

In Drenthe kunt u een fantastische fietsvakantie beleven. Een dagje fietsen door de prachtige natuurgebieden maakt uw vakantie compleet. Ontdek de diverse en indrukwekkende fietstochten door heidegebieden en bossen. Al fietsend naar de hunebedden wordt u omgeven door de natuur.

Ontdek de OERprovincie Drenthe en boek een voordelig fietsarrangement. Wegens groot succes bieden wij dit jaar weer een voordelig fietsarrangement aan. Met 2 personen kunt u een hele week kamperen of een accommodatie huren vanaf slechts €110-,

Bekijk ons fietsarrangement

Ontdek Drenthe in combinatie met onze arrangementen

Ontdek Drenthe in combinatie met een verblijf op een van onze campings. Bekijk onze website voor alle arrangementen en maak gebruik van de campingkiezer om de camping te vinden die bij u past!

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek de omgeving