Camping met recreatieplas, allemaal in Drenthe

camping recreatieplas drentheCamping met recreatieplas, daarvoor komt u naar Drenthe! Op of nabij diverse Drenthe Campings bevindt zich een recreatieplas, zwemplas of zwemvijver. Hier kan jong en oud lekker zwemmen, spelen of zonnen wanneer het kwik stijgt; wie wil dat nou niet? Bovendien zijn alle Drenthe Campings gelegen op unieke locaties in de provincie, waar u als gast geniet van uitstekende faciliteiten.

Recreatieplas bij uw Drenthe Camping

Een recreatieplas bij een camping in Drenthe is heerlijk. En niet alleen met warm weer. Is het te koud om te zonnen of te zwemmen, dan kunt u ook heerlijk langs het water wandelen of zitten, terwijl de kinderen zich heerlijk uitleven. Bij de recreatieplas is veelal een mooi strand of zonneweide aangelegd waar u heerlijk kunt ontspannen.

Drenthe Campings maken een wereld van verschil

camping recreatieplas zwemplasVerblijven op een Drenthe Camping, met of zonder recreatieplas, maakt een wereld van verschil. U waant zich in een heerlijke omgeving vol rust, plezier en avontuur. Wij bieden verschillende campings, waaronder familie, natuur- en seniorencampings.

Gastvrijheid en kwaliteit staan voorop en dat merkt u aan alles! Gebruik onze campingkiezer om de camping te vinden die bij u past.

 

 

Campings met recreatieplas / zwemvijver

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Genieten bij de recreatieplas