Blokhut huren in Drenthe

trekkershut huren drenthe01Een blokhut is een eenvoudige locatie en ideaal wanneer u rondreis maakt door Drenthe. De blokhut biedt alles wat u nodig hebt: bedden, kitchenette en een tafel met stoelen.

Bij diverse Drenthe Campings kunt u een blokhut huren. Het huren van een blokhut voor één of meerdere dagen maakt een rondreis door Drenthe eenvoudig. Omdat meerdere Drenthe Campings blokhutten aanbieden, kunt u zelfs uw vakantie door Drenthe plannen van Drenthe Camping naar Drenthe Camping.

Standaard indeling van een blokhut

De blokhutten zijn standaard ingericht voor maximaal 4 personen met twee stapelbedden, tafel + 4 stoelen, kooktoestel op gas en elektriciteit. Afhankelijk van de camping heeft men buiten op de veranda kuipstoeltjes staan en/of een picknick bank/tafel. In de blokhut hut treft u standaard aan:

  • Compacte slaapgelegenheid voor maximaal 4 personen;
  • Eettafel met 4 stoelen;
  • Tweepits gasstel, aangesloten op een gasfles;
  • 2 lichtpunten en wandcontactdoos;
  • Stoffer en blik, emmer, dweil, bezem, afwasteiltje,4 kleerhaken, waslijn, jerrycan en afvalemmer;
  • Spiegel.

Blokhut huren en genieten van de faciliteiten op de camping

camping torentjeshoek drenthe014Wanneer u een Blokhut huurt beschikt u over de basis voor uw vakantie. Slaapzakken, onderlakens, kussenslopen, keukengerei, serviesgoed en bestek moet u zelf meenemen. Dit is dus niet standaard in de inventaris opgenomen.

De meeste campings stellen een pannenset en eetgerei ter beschikking, soms tegen een geringe vergoeding. Informeer vooraf bij de camping van uw keuze wat er exact aanwezig is.

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de faciliteiten zoals een zwembad, maak dan gebruik van onze unieke campingkiezer. Vul uw wensen in en wij geven een overzicht van campings die de Blokhutten aanbieden. Het vinden van de juiste camping was nog nooit zo eenvoudig.

Trekkershut of blokhut huren

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek onze trekkershutten