Kom naar de Drenthe Campings nabij theaterspektakel Mammoet!

Als u op zoek bent naar een camping nabij het theaterstuk 'Mammoet in Drenthe', dan bent u bij de Drenthe Campings aan het juiste adres. Waan uzelf in de oertijd tijdens dit openluchtspektakel op het Buinerveld, gelegen aan de rand van het Hondsrug UNESCO Global Geopark met een prachtig uitzicht op de in de ijstijden gevormde ruggen en dalen. Na een geweldig avondje uit kunt u nagenieten op één van de Drenthe Campings.

Theaterspektakel Mammoet is dagelijks te zien van 16 juli t/m 15 september 2019. Bezoek de website voor meer informatie over de tarieven en aanvangsttijden.

Kamperen of huren op topcampings met uitstekende faciliteiten

Ontdek de vele kampeer- en verhuurmogelijkheden voor een heerlijk weekendje weg in Drenthe. Voor elk is er wils. Zo kunt u luxe kamperen op een kampeerplaats met privé sanitair of overnachten in een vakantiehuis, stacaravan of misschien wel een safaritent.

Op zoek naar een camping met zwembad, wellnessfaciliteiten of vele speelvoorzieningen? Wij bieden u een breed assortiment. Elke camping biedt namelijk unieke eigenschappen en charmante details. Maak gebruik van onze Camping Kiezer en vind dé camping die bij u past!

Drenthe: de OERprovincie van Nederland

Wilt u nog meer sfeer proeven van de OERprovincie Drenthe? Ontdek de vele prehistorische plekken en verhalen! Zo kunt u een heerlijk dagje fietsen langs de Hunebedden of cultuur snuiven tijdens een fascinerend bezoek aan het Drents museum of Hunebedcentrum Borger.

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek de Drenthe Campings