Wintersport in Drenthe

Wintersport in Drenthe, wie wil dat nou niet! Wist u dat u van de piste af kunt in deze veelzijdige provincie? Kom dan naar Indoorski Assen. Overnacht u deze winter in één van de comfortabele accommodaties op een Drenthe Camping, dan bent u binnen de kortste keren bij de sneeuw. Wintersportvakantie kan namelijk ook voordelig en dichtbij. In Drenthe is het allemaal mogelijk.

De indoor skibaan in Assen is geschikt zowel voor beginners als ervaren skiërs. Ook voor groepsuitjes is dit winterse dagje uit een heuse aanrader!

Schaatsen in Drenthe

’s Winters openen diverse outdoor schaatsbanen hun deuren. In bijna alle Drentse dorpen kunt u gedurende lage temperaturen schaatsen op natuurijs. Voor welke Drenthe Camping u ook kiest, een outdoor schaatsbaan is altijd om de hoek. Voor jong en oud een dagje uit vol plezier!

Liever indoor schaatsen? In Meppel en Hoogeveen kunt u de hele winter, ongeacht de temperatuur, schaatsen op prachtig kunstijs.

Kerstmarkt in Drenthe

Overnacht u deze winter op één van onze Drenthe Campings, bezoek dan ook een gezellige kerstmarkt in Drenthe. Leuke kraampjes, een gemoedelijke sfeer en als afsluiter een lekker warme mok glühwein, heerlijk! We noemen graag een paar markten en kerstfairs voor u op:

In het weekend van 9, 10 en 11 december wordt dit jaar de 26e editie van de kerstmarkt in het schilderachtige dorpje Wezup gehouden. Op 10 en 11 december vindt het Kerstrondje in Ruinerwold plaats. Zondag 18 december is het in Hoogeveen tijd voor het Noordelijk Kerst & Winterbierenfestival. 22 en 23 december wordt in het winkelcentrum van Klazienaveen een gezellige tweedaagse kerstmarkt gehouden. Laat de Kerst maar komen!

Naast kerstmarkten worden er deze winter nog veel meer evenementen in Drenthe gehouden. Benieuwd? Bekijk snel de evenementenkalender!

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek de er op uit mogelijkheden