Zoek uw camping

Camping met overdekt zwembad in Drenthe

campingruinen overdekt zwembad 350pxDiverse Drenthe Campings hebben een overdekt binnenzwembad. Het hele jaar door, ongeacht de weersomstandigheden, kan jong en oud hier lekker zwemmen, dobberen of opdrogen onder het genot van een drankje. Verblijven op een camping met zwemparadijs is een echte aanrader. U bepaalt namelijk zelf wanneer, hoelang en hoe vaak u wilt zwemmen. Naast overdekte zwembaden bieden onze Drenthe Campings nog zoveel meer.

Drenthe Campings met overdekte zwemparadijzen

Drenthe Campings met overdekte zwemparadijzen zijn Camping de Hondsrug, de Norgerberg en Landclub Ruinen. Naast overdekte zwembaden heeft Camping de Hondsrug ook een openluchtzwembad. Het overdekte zwembad op de Norgerberg kunnen eenvoudig worden omgetoverd tot een zwemparadijs in de openlucht dankzij het schuifdak.

Campings met binnenzwembaden voor onbeperkt zwemplezier

Op onze familiecampings met (overdekte) binnenzwembaden kunnen zowel kinderen als volwassen onbeperkt genieten van ultiem zwemplezier. Uiteraard is het zwemmen voor campinggasten gratis. Heeft u of hebben anderen zin om een duik te nemen, dan kan dat gewoon. Speciaal voor kinderen hebben Landclub Ruinen en Camping de Hondsrug een kinderbadje.

De specialiteit van een Drenthe Camping

Een Drenthe Camping is niet zomaar een camping. Onze campings liggen allen op een unieke locatie, verspreid door heel Drenthe. Elke camping is anders en biedt op haar beurt exclusieve faciliteiten, zoals een overdekt zwembad. Overnacht u op één van onze campings, dan maakt u gelijk kennis met onze ongekende gastvrijheid. Met onze campingkiezer vindt u snel en makkelijk dé Drenthe Camping voor u en uw gezelschap.

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter