Camping Torentjeshoek

Kamperen op Torentjeshoek ... doet ook wat met je

Laat u verrassen door de mooie natuur, gezellige sfeer en de enorme gastvrijheid op Camping Torentjeshoek!

Camping Torentjeshoek heeft voor ieder wat wils. Of u nu wilt kamperen op een gezellig veld, in een stil laantje of beschut tussen de bomen, het is allemaal mogelijk. De kampeerplaatsen hebben een ding gemeen: ze zijn allemaal ruim zodat u kunt genieten van voldoende privacy. Alle kampeerplaatsen hebben een elektra- en rioolaansluiting en kunnen gebruik maken van een waterkraan.

Naast kampeerplaatsen heeft Camping Torentjeshoek zich ook gericht op glamping! Dit betekent dat u op een zeer comfortabele manier vakantie kunt vieren. Wat dacht u van een overnachting in luxe safari lodge tent of in een sfeervol chalet? Of ontdek onze boomhutten, bosboten of de luxe stacaravans.

Ontdek de bossen en heidevelden van het Dwingelderveld

Camping Torentjeshoek ligt midden in Nationaal Park het Dwingelderveld. U wordt dus omgeven door prachtige bossen en heidevelden. Er is meer dan genoeg ruimte voor een mooie wandeling of sportieve fietstocht. Vanaf de camping bent u ook zo bij andere Nationale Parken zoals het Drents Friese Wold. Een andere bijzondere activiteit is een rit met de huifkar. Let u wel goed op? Misschien spot u nog een hert in de verte!

Meer informatie?

Bezoek onze websiteBoek nu uw vakantie

Kamperen op een comfortabele manier

Camping Torentjeshoek doet er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom kunt u op de gehele camping gratis gebruik maken van het draadloze internet netwerk. Zo kunt u het thuisfront jaloers maken met mooie foto's, uw e-mail bijwerken en mooie fiets- en wandelroutes opzoeken.

Daarnaast beschikt de camping uiteraard ook over eersteklas faciliteiten als een toiletgebouw. Hier vindt u ook een babywastafel en een mindervalidentoilet en - douche. Naast het gebouw bevindt zich een stortplaats voor het chemische toilet.

Als u geen zin heeft om te koken, kunt u terecht in de kantine met terras of bij de snackbar. Ook is het mogelijk om de snacks op te halen en voor uw tent, stacaravan of vakantieverblijf op te eten.

Uiteraard is er ook aan vermaak en plezier gedacht. Op onze camping vindt u een Jeu de Boules baan en een geweldige speeltuin voor de kinderen. Naast de camping ligt een verwarmd openlucht zwembad waar u als campinggast gratis gebruik van mag maken.

logo torentjeshoek

Camping Torentjeshoek
J. Weenink
Leeuweriksveldweg 1
7991 SE Dwingeloo

0521 - 591 706
info@torentjeshoek.nl
www.torentjeshoek.nl

Zoover
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Zwembad
Hygiëne
9.2
8.7
9.0
7.8
9.1
8.7
8.8

8.7

126
beoordelingen
Impressie Camping Torentjeshoek

Daarom Camping Torentjeshoek
1

Kamperen of huren

U kunt genieten van een heerlijke kampeervakantie of in één van de glamping vakantieverblijven.
2

Gratis wifi

U heeft op de gehele camping gratis toegang tot het wifi netwerk.
3

Nationaal Park

Camping Torentjeshoek bevindt u zich midden in het prachtige Nationale Park het Dwingelderveld.