De leukste kindercampings in Drenthe

leuke kindercampings in drentheWilt u kamperen op een kindercamping in Drenthe? De Drenthe Campings doen er alles aan om jong en oud een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Hier kunnen kinderen bijvoorbeeld urenlang spelen in een megaspeeltuin, een duik nemen in het zwembad en meedoen met de leukste activiteiten die het recreatieteam organiseert. Uiteraard wordt er ook aan ouders en verzorgers gedacht. Zo zijn er kindercampings met een goed wifi netwerk, diverse sportvelden en/of een gezellig horecagedeelte. De omgeving van de provincie biedt voor jong en oud eveneens uitkomst! 

Kamperen op een kindercamping in Drenthe, natuurlijk bij de Drenthe Campings!

Direct naar de campingkiezer

Kindercamping met zwembad en grote speeltuin

kindercamping met een zwembadDiverse kindercampings beschikken over één of meerdere zwembaden. Volwassenen en kinderen kunnen tijdens een kampeervakantie lekker zwemmen. Voor de allerkleinsten zijn er vaak peuterbadjes en voor grotere kinderen zijn er vaak duikplanken en glijbanen aanwezig.

Onze kindvriendelijke campings in Drenthe bieden uitstekende faciliteiten op het gebied van plezier. Zo zijn er veel speeltoestellen aanwezig waar kinderen zich heerlijk op kunnen uitleven. Veelal staan deze toestellen op een centrale plaats. Er zijn echter ook campings waar er naast de centrale speeltuin, ook nog kleine speeltuintjes op de kampeervelden zelf zijn. Zo kunt u vanaf uw kampeerplaats een oogje in het zeil houden. 

Veel speelplezier op een kindercamping met animatie!

kindercamping drenthe

Wat nog meer fantastisch is? Een animatieteam! Zo zijn er in de vakantieperiode recreatieteams aanwezig die allerlei leuke activiteiten organiseren. Denk hierbij aan knutselmiddagen, sporttoernooien en thema avonden. Kinderen vervelen zich geen moment op een kindercamping in Drenthe. Plezier voor jong en oud gegarandeerd! 

Welke camping in Drenthe kiest u?

Onze campings liggen verspreid over de mooiste plekjes van heel Drenthe en ook de accommodaties zijn geschikt voor kleine gasten. U kunt vanzelfsprekend met uw caravan of tent kamperen, maar er zijn ook campings waar u chaletsstacaravans, boomhutten, safaritenten en trekkershutten kunt huren

Hoe weet u nu welke kindercamping het beste bij u past? Simpel, door gebruik te maken van onze campingkiezer. Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen invullen.

Een kindercamping in Drenthe zoeken en boeken was nog nooit zo makkelijk!

Ga naar de campingkiezer 

Veelgestelde vragen over onze kindercampings

Wat is een leuke kindercamping in Drenthe?

De kindercampings van de Drenthe Campings bieden uitgebreide faciliteiten. Gebruik onze campingkiezer om de camping te vinden die past bij uw wensen

Zijn er ook kindercampings met zwembad?

Ja, diverse kindercampings van de Drenthe Campings beschikken over een overdekt en/of openlucht zwembad met glijbaan.

Is er ook animatie aanwezig op de kindercamping?

Ja, de kindercampings bieden in de schoolvakantie een animatieprogramma voor jong en oud. Doe mee met de playbackshow, speurtocht of bingo en beleef een onvergetelijke vakantie!

Hoe kan ik overnachten?

De Drenthe Campings bieden diverse mogelijkheden, van kampeerplaats tot camperplaats en van safaritent tot boomhut. Gebruik onze campingskiezer om uw ideale vakantiebestemming te vinden.

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek onze kampeermogelijkheden