U vindt hier Recreatie Centrum Ronostrand, Camping de Norgerberg en Boscamping Langeloerduinen. Deze campings kunnen door hun perfecte ligging prima als uitvalsbasis dienen om de kop van Drenthe te ontdekken.

Culinaire verrassingen

Het bovenste gedeelte van de provincie staat bekend om haar culinaire verrassingen. U kunt er dineren in de lekkerste restaurants. U maakt kennis met de geheime smaken van Drenthe. Verwacht echter niet alleen streekgerechten, de chefs weten alle lekkernijen heel goed in een modern jasje te steken.

Culturele rijkdom

Naast culinair genieten kunt u in de kop van Drenthe ook prima terecht als u uzelf cultureel wilt verrijken! Stijlvolle boerderijen, prachtige huizen en interessante musea zorgen ervoor dat u Drenthe op haar mooist leert kennen. Een echte aanrader is het pittoreske pannenkoekenhuisje in Veenhuizen. Dit kleine gebouwtje bestaat al sinds 1865 en herbergt een prachtige geschiedenis.

Op stap met de kinderen

Ook de twee doolhoven zijn het brengen van een bezoekje waard. Doolhof Park Diepstrieten ligt achter een kwekerij en bestaat sinds 1980. Doolhof de Braak gaat nog veel verder terug: hier waren kinderen in 1825 al opzoek naar de uitgang.

Camping in Kop van Drenthe

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek de omgeving