Het laatste nieuws van de Drenthe Campings

De Drenthe Campings geven tips voor een leuk dagje uit, ontwikkelingen op de campings, maar ook interessante aanbiedingen. Wilt u als eerste het laatste nieuws ontvangen, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en ontvang 6x per jaar per e-mail als eerste het laatste nieuws.

Winnaar winactie #hiermoetjezijn 

dc winactie winnaar

De winactie leverde vele reacties op met prachtige foto’s. We hebben een collage gemaakt van een aantal prachtige foto’s. #hiermoetjezijn @ #drenthecampings

Lees meer...

Winactie #hiermoetjezijn 

winactie

Heeft u een fantastische foto gemaakt van een absolute place-to-be in Drenthe? Deel deze dan met ons en maak kans op een vakantiecheque van maar liefst 300 euro!

Lees meer...

Nieuw in 2020 bij de Drenthe Campings

overzicht2019

Ieder jaar werken wij hard om uw vakantie nog aangenamer te maken. Lees alles over de ontwikkelingen op de Drenthe Campings in 2020

Lees meer...

Kijkdagen 2020: ervaar alvast een heerlijk vakantiegevoel 

kijkdag drenthe campings

Bezoek de kijkdag op 19 januari en 16 februari van de Drenthe Campings. Laat u inspireren en vindt uw favoriete plekje of accommodatie. U bent van harte welkom van 12:00 - 16:00. 

Lees meer...

Kom naar de open dag op Tweede Paasdag 2019

open dag tweede paasdag

Wat is er leuker dan even een dagje wegdromen over de volgende vakantie? Kom daarom naar de open dag van de Drenthe Campings op Tweede Paasdag!

Lees meer...

Nieuw in 2019 bij de Drenthe Campings

overzicht2019

Ieder jaar werken wij hard om uw vakantie nog aangenamer te maken. Lees alles over de ontwikkelingen op de Drenthe Campings in 2019

Lees meer...

Nieuw in 2018 bij de Drenthe Campings

nieuw2018

Ieder jaar werken wij hard om uw vakantie nog aangenamer te maken. Lees alles over de ontwikkelingen op de Drenthe Campings in 2017

Lees meer...

4x Boomhut XXL bij de Drenthe Campings

boomhutxxlcat

Afgelopen 4 weken waren de afleveringen van Boomhut XXL te zien op SBS6, waarin de teams met elkaar de strijd aangingen om de meest unieke en bijzondere boomhut te bouwen.

Lees meer...

Best beoordeelde campings in Nederland

nieuws zoover

De Drenthe campings worden zeer goed gewaardeerd door kampeerders, zo blijkt op Zoover. Twee leden van de Drenthe Campings staan in de top 10 van best gewaardeerde campings van Nederland.

Lees meer...

Nieuw in 2017 bij de Drenthe Campings

boscamping470z

Ieder jaar werken wij hard om uw vakantie nog aangenamer te maken. Lees alles over de ontwikkelingen op de Drenthe Campings in 2017

Lees meer...

Open dag Drenthe Campings: zet u hem in uw agenda?

speeltuin470

Bezoek op maandag Tweede Paasdag de gezellige open dag van de Drenthe Campings en ontdek op welke camping u dit jaar vakantie viert. U bent op Tweede Paasdag van harte welkom tussen 11:00 en 17:00 uur op de diverse campings.

Lees meer...

Drenthe staat in top 3 van geliefde kampeerprovincies!

recreatieteam470

Uit een onderzoek van onder andere de Recron en Marketing Drenthe is gebleken dat de provincie Drenthe in de top 3 staat van geliefde provincie voor kampeerders. De provincie is het meest in trek bij de gezinnen met jonge gezinnen. Kijken we naar de activiteiten dan is te zien dat gasten bovengemiddeld de dierentuin en het zwembad bezoeken en autotochtjes maken.

Lees meer...

Drentse Fiets 4-daagse 19 t/m 22 juli

fietsroutes470

Op 19 juli start de jaarlijkse Drentse Fiets 4-daagse, een begrip onder de fietsliefhebbers. Door heel Drenthe zijn de mooiste routes uitgestippeld, waarbij aan werkelijk elke fietser is gedacht. Ervaren of onervaren, jong of oud, e-bike of scootmobiel, voor iedereen is er een uitdagende fietsroute.

Lees meer...

Beleef uw droomvakantie in het hoogseizoen op een van de Drenthe Campings

boscamping470

De lente is al in volle gang en dat betekent dat de zomer ook nooit ver weg kan zijn. Het wordt dan ook de hoogste tijd om uw zomervakantie te boeken! Bent u op zoek naar een gezellige familiecamping met zwembad, een prachtige natuurcamping waar u zo het bos in loopt of juist een back to basic camping waar u alleen de beschikking heeft over de basisfaciliteiten? De Drenthe Campings zijn er in ieder geval helemaal klaar voor om u met open armen te ontvangen!

Lees meer...

Maak uw vakantie onvergetelijk: 5 eropuit tips van de Drenthe Campings!

cultuur470

Door de uitstekende ligging van de Drenthe Campings is er in de directe omgeving genoeg te beleven. Zoveel zelfs dat u door de bomen het bos niet meer ziet! Daarom hebben de Drenthe Campings de 5 leukste uitjes voor u op een rij gezet. Van een interessant museum tot een attractiepark: er zit altijd iets bij wat u leuk vindt.

Lees meer...

Op de Drenthe Campings hebben uw kinderen ook met slecht weer de grootste lol

binnenspeeltuin470

Voor kinderen is niets zo leuk als kamperen. Zij vinden het geweldig om uren buiten te spelen en te ravotten met vriendjes. Soms zit het weer echter niet mee en zijn uw kinderen genoodzaakt om binnen te blijven.

Gelukkig kunnen ze op de Drenthe Campings hun energie kwijt in de geweldige slecht weer accommodaties! De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven terwijl u rustig toekijkt met een lekker kopje koffie. En dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs! 

Lees meer...

De Drenthe Campings ontvangen u ook in de winter met open armen!

winterkamperen4701

U verwacht het niet maar ook in de winter kunt u terecht op een van de Drenthe Campings! Onze chalets, bungalows en andere huuraccommodaties zijn dan voorzien van extra gezelligheid en stralen een uitnodigende warmte uit.

Lees meer...

Landclub Ruinen, de nieuwe Drenthe Camping in Ruinen

landclub470

Met trots presenteren wij een nieuwe Drenthe Camping: Landclub Ruinen gelegen in midden Drenthe. Landclub Ruinen is een sfeervolle camping waar u kunt kamperen, maar ook een safaritent of lodge kunt huren, midden in het National Park van Drenthe. De faciliteiten zijn uitstekend te noemen, met een nieuw overdekt zwembad met wellness corner, speelfaciliteiten en nieuw sanitair ontbreekt het u aan niets.

Lees meer...

De Drenthe Campings bedanken u voor een fantastisch seizoen

drenthe4704

Regen, gure wind en lage temperaturen. Helaas hebben we de zomer nu echt achter ons gelaten. Gelukkig kijken we met een zeer tevreden gevoel terug op een geweldig seizoen. Ook dit jaar hebben namelijk veel leuke vakantiegangers weer voor de Drenthe Campings gekozen! Wij willen u daar hartelijk voor bedanken.

Mogen wij u in de winter, het voorseizoen of volgend jaar zomer ook weer met open armen ontvangen?

Lees meer...

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek onze kampeermogelijkheden