Zoek uw camping

Voordelig fietsarrangement bij de Drenthe Campings

Wegens groot succes biedt Drenthe Campings ook dit jaar weer een voordelig fietsarrangement aan. Het fietsarrangement houdt in dat u met 2 personen een hele week kunt kamperen of een accommodatie kunt huren in Drenthe vanaf slechts € 110,-.

Drenthe Campings maakt het fietsarrangement nog voordeliger

Het fietsarrangement bestaat uit een week vakantie voor 2 personen vanaf € 110,-. Maar daar komt nog meer bij, de campings in Drenthe bieden namelijk ook vele gratis extra's aan. Denk bijvoorbeeld aan gratis fietsroutes in Drenthe, een gevulde picknickmand voor onderweg of verse broodjes bij het ontbijt.

De extra voordelige fietsarrangementen - voordelig op vakantie in Drenthe

Bekijk onderstaand de fietsarrangementen van de campings. Na een klik op de groene button gaat u direct naar de website van de betreffende camping waar u uw vakantie kunt reserveren.

de Norgerberg

Inclusief gratis wifi, fiets- en wandelroute boekje, knooppunten fietskaart in pocket formaat, fietszadel hoesjes

Bekijk aanbieding

Camping de Vledders

Volledig all-in, met uitzondering van de toeristenbelasting ad. € 1,20 pp/pn. Prijs geldt voor 2 personen en bevat vele extra's!

Bekijk aanbieding

Vakantiepark De Wiltzangh

Inclusief verblijf in een bungalow of op de camping, koffie- en theepakket bij aankomst, Drentse koeken van de warme bakker, fietskaart met knooppunten, gratis WIFI.

Bekijk aanbieding

Camping Diever

Inclusief gratis wifi, fietsknooppuntenkaart, bon voor verse broodjes, een krant, muntjes voor de afwasmachine en toeristenbelasting.

Bekijk aanbieding

Camping Meistershof

Inclusief elektra, koud water, wifi, knooppunten-fiets-kaart.

Bekijk aanbieding

Camping de Berken

Minimaal 7 nachten kamperen of huur minimaal één week een accommodatie en ontvang het 2e streekontbijt gratis, 1 gratis fietskaart, 1 gratis bon voor weekkrant en een tas met verschillende fietsroutes in de omgeving.

Bekijk aanbieding

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek de Drenthe Campings