Voordelig fietsarrangement bij de Drenthe Campings

fietsvakantie drentheWegens groot succes biedt Drenthe Campings ook dit jaar weer een voordelig fietsarrangement aan. Het fietsarrangement houdt in dat u met 2 personen een hele week kunt kamperen of een accommodatie kunt huren in Drenthe vanaf slechts € 110,-.

Drenthe Campings maakt het fietsarrangement nog voordeliger

Het fietsarrangement bestaat uit een week vakantie voor 2 personen vanaf € 110,-. Maar daar komt nog meer bij, de campings in Drenthe bieden namelijk ook vele gratis extra's aan. Denk bijvoorbeeld aan gratis fietsroutes in Drenthe, een gevulde picknickmand voor onderweg of verse broodjes bij het ontbijt.

De extra voordelige fietsarrangementen - voordelig op vakantie in Drenthe

Bekijk onderstaand de fietsarrangementen van de campings. Na een klik op de groene button gaat u direct naar de website van de betreffende camping waar u uw vakantie kunt reserveren.

de Norgerberg

Inclusief gratis wifi, fiets- en wandelroute boekje, knooppunten fietskaart in pocket formaat, fietszadel hoesjes

Bekijk aanbieding

Camping de Vledders

Volledig all-in, met uitzondering van de toeristenbelasting ad. € 1,20 pp/pn. Prijs geldt voor 2 personen en bevat vele extra's!

Bekijk aanbieding

Camping Diever

Inclusief gratis wifi, fietsknooppuntenkaart, bon voor verse broodjes, een krant, muntjes voor de afwasmachine en toeristenbelasting.

Bekijk aanbieding

Camping Meistershof

Inclusief elektra, koud water, wifi, knooppunten-fiets-kaart.

Bekijk aanbieding

Camping de Berken

Minimaal 7 nachten kamperen of huur minimaal één week een accommodatie en ontvang het 2e streekontbijt gratis, 1 gratis fietskaart, 1 gratis bon voor weekkrant en een tas met verschillende fietsroutes in de omgeving.

Bekijk aanbieding

Lente van Drenthe

lente470

Inclusief 7 nachten kamperen, gratis wifi, 1e ochtend broodjesservice met krant, fietsknooppuntenkaart en douche.

Bekijk aanbieding

Camping de Reeënwissel

reeenwissel470b

Eén week fietsen inclusief gratis wifi, fietskaart, douche, auto op het terrein, elektra, tv-aansluiting en koffie/thee.

Bekijk aanbieding

Camping de Hondsrug

hondsrug

Een hele week genieten van een fietsvakantie inclusief gGratis ontbijtpakket (eerste ochtend), Gratis wifi gebruik, een dag gratis een GPS-apparaat lenen en nog veel meer.

Bekijk aanbieding

Camping Torentjeshoek

torentjeshoek 470 fiets

Heerlijk genieten van de rust op onze camping en fietsen door de mooie bossen en de heide van Nationaal Park Dwingelderveld. Arrangement inclusief, gratis Kop Koffie 2 personen, gratis Fietskaart van Zuidwest Drenthe.

Bekijk aanbieding

Kampeerterrein de Blauwe Haan

blauwehaan470

Inclusief voucher voor koffie met wat lekkers, 2 personen, kampeermiddel, auto, douches, water en afvoer op de plaats, elektra 10 ampère, 1 wificode.

Bekijk aanbieding

Camping Zwanemeer

zwanemeer470

Inclusief 1 week kamperen met 2 personen, wifi, fietsknooppuntenkaart en douches.

Bekijk aanbieding

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek de Drenthe Campings