Drentse Fiets4Daagse, het jaarlijkse fietsevenement!

De Drentse Fiets4Daagse is hét jaarlijkse fietsevenement. Fietsers uit alle windrichtingen komen naar het groene Drenthe om te genieten van schitterende natuur, ultieme rust en ruimte. Aan de Fiets4Daagse in Drenthe kunnen zowel kinderen als volwassenen deelnemen. Er zijn diverse opstartpunten verspreid door de provincie. Vanaf elk punt kunt u kiezen uit meerdere routes. Zo is er bijvoorbeeld een 4Kidsroute, ATB-route en Toerfietsroute. De Drentse Fiets4daagse vindt dit jaar plaats op 19 t/m 22 juli. 

Voordelig overnachten gedurende de Drentse Fiets4Daagse kan op één van de Drentse Campings. Dit zijn topcampings in Drenthe die op unieke locaties liggen. Hierbij heeft u de keuze uit familiecampings, natuurcampings en seniorencampings. Er is voor ieder wat wils!

Startpunten en routes Drentse Fiets4Daagse

drentse fiets4daagseWilt u deelnemen aan de Fiets4Daagse in Drenthe, dan kunt u starten vanaf diverse punten. De startpunten liggen in Assen, Emmen, Meppel, Diever, Dalen, Norg, Westerbork en Hoogersmilde.

Tijdens de Drentse Fiets4Daagse kunt u kiezen uit diverse routes. Er zijn 4Kidsroutes, Toerfietstochten, Sport Edition routes, RollOn-routes en ATB-routes met verschillende afstanden. Startpunt Assen vormt het beginpunt voor Toerfietstochten en de Sport Edition route. In Emmen, Meppel, Diever en Westerbork kunt u deelnemen aan Toerfietstochten en de 4Kidsroute. In Norg starten Toerfietstochten, een 4Kidsroute en een RollOn-route en in Hoogersmilde starten meerdere ATB-routes.

Fiets4Daagse in Drenthe biedt service

Fiets huren tijdens de Fiets4Daagse in Drenthe? Geen probleem. Tijdens het evenement worden fietsen, mountainbikes en e-bikes verhuurd. Voor e-bikes zijn er oplaadpunten aanwezig bij de startpunten en controleposten. Fietsen kunnen worden gestald bij de startpunten. Voor de zekerheid biedt de Drentse Fiets4Daagse pechhulp. Op uw deelnamebewijs staat het telefoonnummer. Zij geven informatie over dichtstbijzijnde reparatiepost of sturen een serviceploeg naar u toe indien nodig. Vergeet u niet in te schrijven!

Wij helpen u zoeken

Wilt u ook de Drenthe ontdekken tijdens uw fietsvakantie? Maak dan gebruik van onze campingkiezer en zoek de camping die past bij uw voorkeur.

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek de natuur in Drenthe