Camping met zwembad in Drenthe? Kom heerlijk zwemmen bij de Drenthe Campings!

camping zwembad drentheKamperen op een camping met zwembad in Drenthe? Ga dan voor een Drenthe Camping! Een zwembad op de camping betekent plezier voor jong en oud. Er zijn diverse familiecampings met één of meerdere zwembaden op of rondom de camping. Een verfrissende duik tijdens de warme dagen, glijden van een waterglijbaan of gewoon heel veel spetterplezier, het is allemaal mogelijk op één van de Drenthe Campings!

Diverse Drenthe Campings hebben een buitenbad, overdekt zwembad of bieden gratis toegang voor een zwembad in de buurt van de camping.

Weet u al naar welke camping met zwembad in Drenthe u op vakantie wilt? 

Ontdek de voordelen van een camping met zwembad in Drenthe

Een kampeervakantie op een familiecamping met zwembad heeft veel voordelen. Bij warm weer kan jong en oud lekker het water inspringen. En kiest u voor een Drenthe Camping met overdekt of zelfs verwarmd zwembad, dan kunt u zelfs met slecht weer nog lekker dobberen. 

Camping met zwembad: kiest u voor overdekt zwembad of buitenbad?

Er zijn campings in Drenthe met een overdekt zwembad, buitenbad en zelfs campings met meerdere of verschillende zwembaden. Rondom de buitenzwembaden vindt u veelal een zonneweide of terras waar u kunt relaxen, zonnen of tussen het zwemmen door even lekker uit kunt rusten. 

Er zijn ook diverse campings die u het toppunt van luxe bieden. Hier kunt u ook genieten van andere wellness faciliteiten, zoals een sauna en/of stoombad. Dat wordt zo wel een heel ontspannen vakantie in Drenthe!

Drenthe Camping met recreatieplas 

camping met zwembad drenthe

Ook zijn er Drenthe Campings met een recreatieplas of nabij een meer. U plonst bij mooi weer dan niet in het zwembad van de camping, maar gewoon in het (nabijgelegen) zwemwater. Kiest u voor deze optie, dan bent u helemaal één met de natuur. Een unieke zwemervaring voor jong en oud. Ook bij de meeste Drenthe Campings ligt een recreatieplas in de buurt. 

Een Drenthe Camping met zwembad is een waar paradijs voor de kinderen

Voor kinderen is er niets leuker om tijdens de vakantie te spelen, sporten en leuke dingen te doen. Diverse Drenthe Campings met zwembad bieden in de schoolvakanties ook een gevarieerd animatie programma waar vele leuke, spannende, leerzame en uitdagende activiteiten worden georganiseerd door professionele recreatieteams. U kunt met een gerust hart een magazine lezen bij de caravan en even ontspannen, terwijl de kinderen in goede handen zijn. Een fijne en ontspannen vakantie met veel plezier voor iedereen!

Ontdek de vele eropuit-mogelijkheden in de omgeving 

camping zwembadIn de omgeving van onze campings met zwembad is er meer dan genoeg te zien, te doen en te beleven. Zo zijn er talloze mogelijkheden voor een dagje eropuit met de kinderen.

Vaar door de jungle in Wildlands Adventure Zoo in Emmen, beleef een sprookjesachtige dag in het Sprookjeshof in Zuidlaren, maak veel zwemplezier in DX Adventurepark in Gasselte of kies voor één van de vele andere activiteiten.

Puur genieten in natuur-lijk Drenthe

Drenthe is één van de mooiste provincies in Nederland. Met vele natuurgebieden en Nationaal Parken kunt u tijdens wandel- en fietstochten genieten van de eindeloze en adembenemende natuur. Denk hierbij aan De Hondsrug, Drentsche Aa, de Kop van Drenthe, het Dwingelderveld of Drents-Friese Wold.

Vind dé geschikte camping met zwembad in Drenthe

Bent u benieuwd welke campings een zwembad hebben? Met onze Camping Kiezer zoekt en vindt u gemakkelijk dé camping met zwembad in Drenthe die bij uw wensen past.

Vakantie vieren op een camping met zwembad in Drenthe, natuurlijk bij de Drenthe Campings!

Campings met zwembad

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Urenlang speel- en spetterplezier in het zwembad