Familiecamping met zwembad in Drenthe

camping zwembad drentheKamperen op een camping met zwembad in Drenthe? Kies voor Drenthe Campings, want diverse familie- en kindercampings beschikken over (verwarmde) zwembaden. Dat betekent plezier voor jong en oud. Een verfrissende duik tijdens de warme dagen, glijden van een waterglijbaan of gewoon heel veel spetterplezier.

Diverse Drenthe Campings hebben een buitenbad, overdekt zwembad of bieden gratis toegang voor een zwembad in de buurt van de camping. Welke camping met zwembad in Drenthe ziet u wel zitten? 

Vind uw familiecamping

Kamperen met zwembad in Drenthe

Een kampeervakantie op een familiecamping met zwembad heeft veel voordelen. Bij warm weer kan jong en oud lekker het water inspringen. En kiest u voor een Drenthe Camping met overdekt of zelfs verwarmd zwembad, dan kunt u zelfs met slecht weer nog lekker dobberen. De meeste campings met zwembad van Drenthe Campings beschikken ook over speeltuinen en animatie in de vakantieperiodes. We halen alles uit de kast voor een onvergetelijke vakantie. 

Camping met zwembad: overdekt zwembad en/of buitenbad

Er zijn campings in Drenthe met een overdekt zwembad, buitenbad en zelfs campings met meerdere of verschillende - al dan niet verwarmde - zwembaden. Rondom de buitenzwembaden vindt u veelal een zonneweide of terras waar u kunt relaxen, zonnen of tussen het zwemmen door even lekker uit kunt rusten. Er zijn ook diverse campings die u het toppunt van luxe bieden. Hier kunt u ook genieten van andere wellness faciliteiten, zoals een sauna en/of stoombad. Dat wordt zo wel een heel ontspannen vakantie in Drenthe!

Drenthe Camping met recreatieplas 

camping met zwembad drenthe

Er zijn Drenthe Campings met een recreatieplas of campings nabij een meer gelegen. Het is heerlijk om tijdens een vakantie een zwemplas om de hoek te hebben. Ook voor kinderen dit fantastisch. Lekker zwemmen, met een bootje het water op en zandkasteeltjes bouwen op het strand.

Eropuit vanaf uw familiecamping met zwembad in Drenthe 

In de omgeving van onze familiecampings met zwembad is er meer dan genoeg te zien, te doen en te beleven. Zo zijn er talloze mogelijkheden voor een dagje eropuit met de kinderen. Vaar door de jungle in Wildlands Adventure Zoo in Emmen, beleef een sprookjesachtige dag in het Sprookjeshof in Zuidlaren, maak veel zwemplezier in DX Adventurepark in Gasselte of kies voor één van de vele andere activiteiten.

Lekker genieten in natuurlijk Drenthe

Drenthe is één van de mooiste provincies in Nederland. Met vele natuurgebieden en Nationaal Parken kunt u tijdens wandel- en fietstochten genieten van de eindeloze en adembenemende natuur. Denk hierbij aan De Hondsrug, Drentsche Aa, de Kop van Drenthe, het Dwingelderveld of Drents-Friese Wold. 

Heeft Drenthe Campings campings met zwembad voor kinderen?

Zeker weten! Een breed aanbod zelfs. Wat zoekt u: een overdekt zwembad, openluchtbad, zwembad in het bos of één met een grote familieblijbaan? Wist je dat er ook campings met recreatieplas zijn? Er is voor ieder wat wils.

Is er een camping met waterpark bij Drenthe Campings?

De meeste Drentse Campings hebben één of meerdere zwembaden. Leuk weetje: één van de campings heeft het grootste waterpark van Nederland. Ontdek het hier.

Vind uw camping met zwembad in Drenthe

Nieuwsgierig naar onze familie- en kindercampings met zwembad in Drenthe? Vind direct de camping en boek uw vakantie bij Drenthe Campings!

Zoek en boek

 

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Urenlang speel- en spetterplezier in het zwembad