Ruime keuze in Hemelvaart- en Pinksterenarrangementen

camping zwanemeer drenthe10Per camping verschilt het Hemelvaart- en Pinksterenarrangement, zodat u altijd genoeg mogelijkheden heeft om uit te kiezen. Wat u bij alle campings wel terug vindt, is de gedachte aan uw portemonnee. Om het arrangement namelijk zo aantrekkelijk mogelijk te maken, heeft elke camping een speciaal tarief voor u samengesteld. U kunt dus onbeperkt genieten van uw vakantie tegen een lage prijs!

Met het hele gezin er op uit

camping zwanemeer drenthe003Hemelvaart en Pinksteren zijn ook een goed moment om met uw kinderen er een paar dagen tussenuit te gaan. Zo kunnen zij zich weer volledig opladen voor de laatste weken tot aan de grote vakantie. Om het voor uw kinderen zo leuk mogelijk te maken zijn er op een aantal campings enthousiaste en professionele recreatieteams aanwezig. Zij organiseren zowel leuke als leerzame activiteiten voor jong en oud. U kunt dus gezellig meedoen met alle spelletjes! Ook zijn er op meerdere campings grote speelweides en een divers assortiment aan speeltoestellen, springkussens en (subtropische) zwembaden.

Fietsen, wandelen, ontdek de geheimen van Drenthe

Maar ook buiten de campings zijn er genoeg uitstapjes mogelijk! Drenthe staat bekend om haar eindeloze wandel- en fietsnetwerk. Maak een mooie tocht en ontdek de geheime plekjes van de Drentse natuur. Of breng een bezoekje aan een van de musea. Of u nu van kunst, geschiedenis of planeten houdt; in Drenthe vindt u altijd wel een museum dat aansluit bij uw interesses. Bekijk de vele mogelijkheden en plan alvast een leuke activiteit in. Hierdoor wordt uw vakantie in Drenthe nog leuker!

Kies de camping die bij u past

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek de Drenthe Campings