Eropuit in Drenthe

Vindt u dat het ontdekken van de omgeving bij kamperen hoort? Dan bent u bij de Drenthe Campings helemaal op uw plek! Er is in Drenthe namelijk meer dan genoeg te beleven en te genieten. U vindt hier musea, prachtige wandel- en fietsmogelijkheden, leuke pretparken en gezellige braderieën en marktjes. Door de verspreide ligging van de Drenthe Campings kunt u vanaf elke camping leuke uitstapjes ondernemen.

hunebed

Hunebed Highway

Hunebed Highway is de Route 66 van Drenthe!

Lees meer...

adventurepark

Het DX Adventurepark in Drenthe is een waterpark waar bezoekers kunnen glijden, klimmen, klauteren, balanceren of gelanceerd worden van de blob. 

Lees meer...

wildlands drenthe campings

Ontdek de leukste festivals van Drenthe tijdens een dagje uit, een weekendje weg of bijvoorbeeld een vakantie op één van de topcampings van Drenthe Campings!

Lees meer...

cultuur470

Er zijn ontzettend veel leuke attractieparken, (interactieve) musea en uitjes waar kinderen de dag van hun leven beleven. Wij geven u graag een paar tips uit eerste hand.

Lees meer...

fietsroutes470

De Drentse Fiets4Daagse is hét jaarlijkse fietsevenement. Vanaf elk punt kunt u kiezen uit meerdere routes. Zo is er bijvoorbeeld een 4Kidsroute, ATB-route en Toerfietsroute.

Lees meer...

schaapskooi

De schaapskooien in Drenthe vormen elk jaar een hoogtepunt! In geen enkele provincie zijn zoveel schaapskooien te vinden als in Drenthe. 

Lees meer...

actief4701

U gaat op vakantie om even helemaal lekker tot rust te komen. De een doet dat door het lezen van een boek voor zijn tent, en de ander houdt ervan om sportief te doen. Voor de sportieveling zijn er meer dan genoeg opties, in Drenthe is alles mogelijk!

Lees meer...

fietsroutes470

Door de Staatsbossen, over de heide van Natuurmonumenten en dwars door de moerassen van het Drentse Landschap liggen honderden kilometers fietspad u voor klaar. Ontdek Drenthe op de fiets en ervaar de schoonheid van Drenthe.

Lees meer...

wandelen470

De Drenthe Campings zorgen ervoor dat u de mooie wandeltochten moeiteloos kunt combineren met een verblijf op een van de campings. Combineer een vakantie met een ontdekkingsreis door Drenthe en ervaar de schoonheid van de provincie.

Lees meer...

wildlands drenthe campings

Ga op safari en ontdek de uitgestrekte savanne, stap in een boot en vaar over de Rimbula River en kom oog in oog komt te staan met de slingerapen en olifanten.

Lees meer...

geopark470

Geopark wordt je niet zomaar, daarvoor moet het gebied uniek en bijzonder zijn. De geologische geschiedenis, cultuur én de historie maken de Hondsrug uniek. Ga op expeditie door de geschiedenis van de Hondsrug en ontdek het zelf!

Lees meer...

drenthe4705

Veel mensen weten niet hoe mooi de natuur in Nederland is. Vooral Drenthe kent veel prachtig groen. De diversiteit is enorm. Het ene moment wandelt u door een dicht bos, om vervolgens uit te komen bij een bloeiend heideveld, ervaar het zelf.

Lees meer...

cultuur470

Als u aan cultuur denkt, denkt u vast meteen aan een museum. In Drenthe gaat cultuur echter verder dan dat. Uiteraard kunt u de provincie niet verlaten zonder langs de Hunebedden te zijn geweest.

Lees meer...

winkelen470

Sfeervolle dorpjes met kleine boetiekjes of juist de gezellige drukte van de stad met haar grote winkelketens. In Drenthe hoeft u niet te kiezen. Hier vindt u alles voor een geslaagde shop-dag en sluit de dag af met een etentje in één van de vele gezellige restaurantjes.

Lees meer...

culinair470

Een van de mooiste eigenschappen van Nederland is dat elke provincie haar eigen unieke kenmerken kent. Dit geldt ook voor het eten en drinken. Drenthe staat bekend om de lekkerste gerechten en tientallen lekkernijen, ontdek de smaak van Drenthe!

Lees meer...

skien in drenthe

Wintersport in Drenthe, wie wil dat nou niet! Wist u dat u van de piste af kunt in deze veelzijdige provincie?

Lees meer...

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek de er op uit mogelijkheden