DX Adventurepark in Gasselte, het grootste open waterpark in Nederland

Het DX Adventurepark in Drenthe is het grootste waterpark in Nederland waar bezoekers kunnen glijden, klimmen, klauteren, balanceren of gelanceerd worden van de blob. Ga de uitdaging aan en beleef een geweldig dagje uit in deze outdoor waterspeeltuin!

Schansspringen, een topattractie voor waaghalzen

De topattractie van het DX Adventurepark is de waterschans waar bezoekers van een 7, 9 of 11 meter hoge schans af kunnen springen. Hierbij staat veiligheid te allen tijden voorop. Bezoekers krijgen dan ook eerst een uitgebreide instructie over de springtechniek en beginnen met schansspringen van de 7 meter schans.

DX Adventurepark, een waterspeeltuin voor jong en oud

Voor een aantal attracties zijn een minimale leeftijd en/of zwemdiploma vereist. Maar ook voor (jonge) kinderen is genoeg te beleven. Er is namelijk een grote speeltuin op het strand waar naar hartenlust gespeeld kan worden.

Het DX Adventurepark is gelegen aan de rand van de recreatieplas ’t Gasselterveld, een natuurplas met helderblauw water waar gezwommen en gespeeld kan worden. Maar ook kanoën en suppen behoort nu tot de mogelijkheden. Na een instructie kunt u zelf het water op en de prachtige natuur vanaf het water bekijken.

Ontdek ook het DX Adventurepark tijdens uw verblijf bij de Drenthe Campings!

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter