Zoek uw camping

Laat de meivakantie maar beginnen!

De meivakantie is de eerste schoolvakantie in het kampeerseizoen. En dat moet gevierd worden! De zon schijnt, de vogels fluiten, de bloemen staan volop in bloei en de bomen zijn weer mooi groen aan het worden. Kortom, alle ingrediënten voor de meivakantie zijn aanwezig, de vakantiepret kan beginnen!

Op vakantie in de meivakantie

De Drenthe Campings hebben een breed aanbod als het om vakantie gaat. Of u nu houdt van kamperen met een caravan of een tent of misschien een camper, of dat u liever een accommodatie huurt, het is allemaal mogelijk. Ook wat betreft de accommodaties kunt u alle kanten op. Zo kunt u een safaritent huren, of een chalet, een bungalow of misschien toch een stacaravan? Voor elke vakantiewens hebben wij een passend aanbod.

Meivakantie is één groot feest

In de meivakantie is er van alles te doen en beleven op de campings. De kinderen vermaken zich opperbest in de speeltuinen, maar ook hebben diverse campings een speciaal recreatieprogramma voor de meivakantie. Mocht er toch een verveelmoment ontstaan, dan kan er ook nog bij diverse campings gezwommen worden. Verveling krijgt geen kans in de meivakantie, het is allemaal veel te leuk!

Er op uit in mei

In Drenthe is van alles te doen. Of u nu houdt van cultuur, natuur of liever actief er op uit gaat, het is allemaal mogelijk. Onze tip? Maak een mooie wandeling of fietstocht door de natuur. Het jonge groen van de bomen en struiken is prachtig om te zien en levert mooie fotomomenten op.

 
Inschrijven nieuwsbrief
Ontdek de Drenthe Campings