Gezellig winkelen in Drenthe

Sfeervolle dorpjes met kleine boetiekjes of juist de gezellige drukte van de stad met haar grote winkelketens. In Drenthe hoeft u niet te kiezen. Hier vindt u alles voor een geslaagde shop-dag. Houdt u wel van winkelen maar is het niet de favoriete bezigheid van uw partner? Geen enkel probleem. U kunt genieten van alle mooie spullen terwijl uw gezelschap even bijkomt op een van de vele terrasjes. 

Drentse shop-steden

Meppel, Emmen, Assen en Coevorden. Dit is slechts een greep uit de vele leuke steden die Drenthe rijk is. De steden staan bol van de leuke eettentjes, gezellige cafeetjes en culturele hoogstandjes. Maar voor de shopliefhebber is er natuurlijk maar een ding belangrijk: kan ik daar goed winkelen?

Wij kunnen u verzekeren dat het aanbod zo groot is, dat u bijna niet weet waar u moet beginnen. De winkelstraten zijn gezellig, sfeervol en overzichtelijk. Een groot warenhuis wordt moeiteloos afgewisseld met een plaatselijk winkeltje. U kunt uren ronddwalen zonder dat u zich ook maar een moment verveelt

Knusse dorpjes

Elk Drents dorpje is uniek. Zij hebben allemaal hun eigen bijzondere kenmerken die het plaatsje zo bijzonder maken. In het ene dorp vindt u bijvoorbeeld veel winkeltjes met authentieke klederdracht, terwijl u in het dorpje ernaast weer veel leuke marktjes tegenkomt.

Vooral rond Kerst en in de zomer zijn deze marktjes het brengen van een bezoek zeker waard. Die overheerlijke geuren van alle eetkraampjes zijn bijna niet te weerstaan. Ook zijn wij er van overtuigd dat u de markt niet kunt verlaten voordat u een leuk, Drents souvenir voor thuis heeft meegenomen.

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek de er op uit mogelijkheden