Huur een accommodatie bij Drenthe Campings

De Drenthe Campings bieden u naast prachtige kampeerplaatsen ook nog een aantal leuke accommodaties. Deze bijzondere vakantieverblijven zijn te huur voor zowel een weekend, een week als voor een langere periode.

Het aanbod in accommodaties is zeer divers. Er is dus altijd wel een accommodatie die volledig bij uw wensen aansluit. Denk hierbij aan trekkershutten, chalets, stacaravans, bungalows of appartementen. Wilt u liever bijzonder overnachten, huur dan eens een boswachtershut, hooiberghut, schaapsherdershut of een safaritent. Wat u ook zoekt, de Drenthe Campings bieden u een vakantie om nooit te vergeten!

bijzonderovernachten470a

Wilt u ook een onvergetelijke vakantie beleven? De grote vraag is uiteraard: wat maakt een vakantie bijzonder en onvergetelijk. Hecht u bijvoorbeeld veel waarde aan een unieke accommodatie, of kiest u liever voor een bijzondere locatie?

Lees meer...

trekkershut470

Een blokhut is een eenvoudige locatie en ideaal wanneer u rondreis maakt door Drenthe. De blokhut biedt alles wat u nodig hebt: bedden, kitchenette en een tafel met stoelen. Maak een tussenstop bij de Drenthe Campings en huur een blokhut.

Lees meer...

boomhutxxlcat

Huur een Boomhut XXL en kom bijzonder overnachten in een van de 4 unieke boomhutten van de Drenthe Campings. Ontdek bijvoorbeeld de boomuhut met whirlpool of hottub of helemaal in Shakespeare stijl...

Lees meer...

bungalow470a

U wilt graag genieten van de ontspannen sfeer op de camping, zonder dat u moet inleveren op de luxe en comfort die u thuis gewend bent. Huur dan een vakantiebungalow of vakantiehuis bij één van de Drenthe Campings.

Lees meer...

cabindc

Een cabin is een eenvoudige locatie en ideaal wanneer u rondreis maakt door Drenthe. De cabin biedt alles wat u nodig hebt: bedden, kitchenette en een tafel met stoelen. Maak een tussenstop bij de Drenthe Campings en huur een cabin. 

Lees meer...

chalet huren drenthe

Vakantie vieren in een luxe chalet in Drenthe betekent genieten van net dat beetje extra comfort, luxe en ruimte. Huur een chalet of andere accommodatie bij Drenthe Campings!

Lees meer...

wiltzangh470

Uw familieweekend of teamuitje komt volledig tot zijn recht op één van onze mooie Drenthe Campings. Diverse campings bieden u accommodaties die perfect zijn voor grote gezelschappen. Huur een groepsaccommodatie ontdek samen Drenthe.

Lees meer...

safaritent470

U kunt natuurlijk naar Afrika afreizen als u wilt overnachten in zo'n bijzonder verblijf. Helaas is dat behoorlijk ver en niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig hebben de Drenthe Campings dit probleem voor u opgelost. Huur een unieke safaritent!

Lees meer...

stacaravan470a

Een stacaravan huren in Drenthe, dat doet u natuurlijk op een Drenthe Camping! U geniet van het campingleven, maar kampeert toch comfortabel en bent voorzien van alle gemakken.

Lees meer...

tent470

Heeft u altijd al eens willen kamperen in een tent maar heeft u de juiste spullen niet? Of vindt u kamperen heel erg leuk maar baalt u elke keer weer van het opzetten van de tent? Daar hebben de Drenthe Campings iets op gevonden. Huur een ingerichte tent!

Lees meer...

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek onze verhuurmogelijkheden