Groepsaccommodatie in Drenthe huren

groepsaccommodatie drenthe

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Drenthe? De Drenthe Campings bieden vele mogelijkheden voor een leuk familieweekend, gezellig weekendje weg met vrienden of een geweldig teamuitje in het mooie Drenthe.

Wij hebben een groot aanbod groepsaccommodaties. Van groepsaccommodaties voor kleine tot grote groepen, van reguliere tot bijzondere groepsaccommodaties: de Drenthe Campings heeft voor elk wat wils.

Bij de Drenthe Campings vindt u een passende groepsaccommodatie in Drenthe

Wij hebben een groot aanbod leuke groepsaccommodaties. Zo kunt u met uw gezelschap overnachten in een authentieke boerderij of familiebungalow. Wilt u bijzonder overnachten? Huur dan een groeps-lodge of kies ervoor om een aantal hooikiepen of safaritenten te huren. Het voordeel van diverse accommodaties huren is dat u niet alleen geniet van het gezellig samenzijn, maar ook de nodige privacy ervaart. Diverse groepsaccommodaties bieden een recreatieruimte aan. In deze gezellige ruimte kunt u smakelijk genieten van een maaltijd, gezelschapsspelletjes spelen en borrelen.

Elke groepsaccommodatie is uniek, zo ook de faciliteiten en de omgeving. Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in het bos of een groepsaccommodatie met speelfaciliteiten voor de kinderen? Via onze Camping Kiezer, kiest u gemakkelijk de groepsaccommodatie die bij u past!

Ontdek al het moois in Drenthe, ga eropuit!

groepsaccommodatie drenthe

Een verblijf in één van onze groepsaccommodaties is ideaal te combineren met een dagje eropuit. Zo kunt u genieten van al het moois dat Drenthe u te bieden heeft. Maak een prachtige wandeling of fietstocht door een Nationaal Park of ontdek de sfeervolle brinkdorpjes met typische kleine boetiekjes. Op onze eropuit-pagina hebben wij de leukste tips voor u verzameld.

Eropuit met de kinderen? In Drenthe zijn de mogelijkheden voor een dagje uit eindeloos. Zo zijn er ontzettend veel attractieparken, (interactieve) musea en nog veel meer...!

Meer informatie over een groepsaccommodatie in Drenthe huren bij de Drenthe Campings

Wilt u meer weten over de groepsaccommodatie? Neem dan gerust contact met de desbetreffende groepsaccommodatie op. Zij helpen u graag verder.

Een groepsaccommodatie in Drenthe huren, natuurlijk bij de Drenthe Campings!

Groepsaccommodatie huren in Drenthe

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek de Drenthe Campings