Winterkamperen in Drenthe? Bij de Drenthe Campings!

winterkamperen drenthe Winterkamperen in Drenthe? Ook in de wintermaanden kunt u kamperen bij de Drenthe Campings. Deze campings zijn het gehele jaar open en in de winter kunt u genieten van de rust op de camping. Kamperen in de winter is een zeer bijzondere belevenis. Geniet van de prachtige vergezichten van het winterse landschap onder het genot van warme chocolademelk met slagroom, glühwein of een heerlijke erwtensoep tijdens het winterkamperen in Drenthe.

Kamperen of huren in de winter bij de Drenthe Campings

Uiteraard kunt u tijdens het winterkamperen in Drenthe gebruik maken van het verwarmde sanitairgebouw en zijn er verschillende andere voorzieningen aanwezig om uw wintervakantie compleet te maken. Denk hierbij aan een kampvuur of een overdekte vuurplaats.

Naast het winterkamperen in Drenthe op een van de Drenthe Campings kunt u natuurlijk ook een accommodatie huren, zoals een bungalow, chalet of misschien zelfs wel een bijzondere accommodatie? Kies voor een verhuuraccommodatie en geniet van alle luxe en comfort in de wintermaanden.

Drenthe Campings bieden u natuurlijk ook in de winter een warm onthaal!

Winterkamperen in Drenthe = genieten van de winterse natuur

Tijdens het winterkamperen in Drenthe kunt u de adembenemende natuur in de winter ontdekken. Zo zijn er verschillende natuurgebieden o.a. De Hondsrug, De Drentsche Aa, het Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold. Naast het prachtige landschap heeft Drenthe u veel meer te bieden. Neem een bezoek aan pittoreske dorpjes, authentieke boerderijen en culinaire verassingen in de vele goede restaurants.

Campings met winterkampeer mogelijkheden

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek Drenthe in de winter