Actieve vakantie in Drenthe

Hardlopen in het bos, eindeloze wandelingen maken over de heide of paardrijden langs kronkelende beekjes, het kan in Drenthe! De provincie is perfect voor een actieve vakantie. De Drenthe Campings helpen u graag bij het vinden van een camping die hierbij past. 

Actief in de frisse buitenlucht

Drenthe telt meer dan 1.100 kilometer aan fiets- en wandelroutes. U hoeft dus niet bang zijn dat u uitgekeken raakt. Tijdens het wandelen of fietsen komt u langs gezellige dorpjes waar u even uit kunt rusten op een terrasje. Geniet na een sportieve dag van een verfrissende duik in het zwembad op uw Drenthe Camping. 

Neem uw paard mee op vakantie

Bij een tweetal campings mag u uw paard gewoon meenemen op vakantie. Zo kunt u Drenthe ook verkennen vanaf de rug van uw edele dier. De campings zijn voorzien van ruime stallen en een buitenbak. De buitenritten in Drenthe zijn werkelijk prachtig. De kronkelige weggetjes lopen door dichte bossen, heldere beekjes en langs prachtige uitzichten. Het is voor zowel u als voor uw paard optimaal genieten. 

Bergbeklimmen in Drenthe?

Voor mensen van buiten de provincie kunnen de glooiende landschappen van Drenthe soms op bergen lijken. Het is immers stevig doortrappen of -wandelen als u uit het dal weer omhoog moet. Toch kunt u tijdens uw sportieve vakantie in Drenthe ook echt gaan bergbeklimmen. In Borger ligt een overdekte klimhal met meer dan 25 klimroutes. Vanaf verschillende Drenthe Campings bent u er zo! 

Geniet van een actieve vakantie in Drenthe

De Drenthe Campings zijn de perfecte thuisbasis tijdens uw actieve vakantie. De campings geven u graag meer tips en adviezen over de omgeving. 

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek onze kampeermogelijkheden