Kom kamperen of huur een accommodatie tijdens de kerstvakantie

kerstvakantie camping drentheDe Drenthe Campings beschikken over fantastische accommodaties waar u gegarandeerd een geweldige tijd gaat beleven. Wat voor wensen u ook heeft, wij weten zeker dat er een Drenthe Camping is die bij uw voorkeuren aansluit.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een luxe vakantiehuis met eigen jacuzzi? Of een geweldige lodge waar u op kerstavond de warmte op kunt zoeken van de openhaard? U kunt het zo luxe, gezellig en knus maken als u zelf wilt!

Heeft u een eigen caravan en lijkt het u heerlijk daar de kerstdagen in door te brengen? Geen enkel probleem! Diverse Drenthe Campings bieden u prachtige kampeerplaatsen met veel privacy. 

Laat u verrassen door de mogelijkheden in eigen land 

Tijdens de kerstdagen kunt u doen waar u zelf zin in heeft. Toch zijn er een aantal dingen die de Drenthe Campings u echt aan willen raden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie wandel- of fietstocht door Drents Winter Wonderland? De nationale parken van Drenthe zijn prachtig. U zult versteld staan hoe mooi het is als alles bedekt is onder een laagje sneeuw.

Ook zijn er vele leuke dorpen en steden die u kunt bezoeken. Hier vindt u gezellige kerstmarkten, knusse barretjes waar u kunt opwarmen met een borreltje en de leukste restaurants.

Kies de camping die bij u past

Kampeerterrein de Blauwe Haan

Bekijk mogelijkheden

Landgoed Meistershof

Bekijk mogelijkheden

Camping Torentjeshoek

Bekijk aanbieding

Kies de camping die bij u past

CampingKiezer

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek Drenthe in de winter