Boscamping in Drenthe, gezellig kamperen in de natuur 

Boscamping in DrentheKamperen op een boscamping in Drenthe betekent gezellig kamperen in de natuur. Een aantal van onze Drenthe Campings behoren tot de categorie boscamping. Dit is niet alleen omdat ze zich bevinden in de prachtige Drentse bossen maar ook omdat ze deel uitmaken van een natuurgebied of een Nationaal Park. Op deze campings vindt u vooral veel natuur en rust. Kamperen op een boscamping in Drenthe is een aanrader voor fietsers, wandelliefhebbers en mensen die uit zijn op ontspanning. 

Natuurcamping versus boscamping

Tussen een natuurcamping en een boscamping zit, hoewel u het misschien niet zou verwachten, wel degelijk verschil. Natuurcampings bevinden zich net als boscampings midden in de natuur, maar zijn gericht op het thema back to basic; het echte primitieve kamperen in het bos. Op een boscamping staat puur natuur ook centraal, maar deze campings zijn in de regel uitgerust met meer faciliteiten, zoals een winkeltje, zwembad en/of gezellige kantine. Op een camping in het bos kampeert u niet alleen net wat luxer, maar geniet u toch van de rauwe natuur. 

Ontdek Drenthe

camping ronostrand drenthe13Onze campings liggen verspreid over de provincie en u wordt altijd omgeven door prachtig natuurschoon. Zo zijn er vele Nationaal Parken, zoals de Drentsche Aa, het Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold, waar u de mooiste wandel- of fietstochten kunt maken. Ook de Kop van Drenthe en De Hondsrug is zeker het ontdekken waard. Bekijk hier de talloze mogelijkheden voor een dagje eropuit.

Dé boscamping in Drenthe voor u en uw gezelschap

Hoe kiest u nou de Drenthe Camping die past bij u en uw gezelschap? Wij weten hoe lastig dat is en daar hebben wij iets op bedacht. Met onze Camping Kiezer vindt u eenvoudig dé boscamping in Drenthe die aansluit op uw wensen. Een kampeervakantie zoeken en boeken is nog nooit zo makkelijk geweest! 

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek onze kampeermogelijkheden