De Drenthe Campings bieden u de leukste speeltuinen

Uiteraard wilt u op vakantie veel leuke dingen met uw kinderen ondernemen. Daarnaast zou u het eigenlijk ook wel eens fijn vinden om met een goed boek voor uw tent of caravan te kunnen zitten. Om er voor te zorgen dat de kinderen zich ook zonder u vermaken, vindt u op de Drenthe Campings de mooiste speeltoestellen. Deze zijn geschikt voor alle leeftijden. Bij ons is er dus altijd iets leuks te doen!

Speeltoestellen waar uw kinderen niet op uitgespeeld raken

Als u een camping zoekt met een grote speeltuin, bent u bij de Drenthe Campings helemaal aan het goede adres. De speeltuinen van de Drenthe Campings zijn namelijk niet ingericht met een standaard glijbaan of schommel. Op onze campings staan veel bijzondere en leuke speeltoestellen. Wat denken uw kinderen bijvoorbeeld van een gave airtrampoline? Dit stoere speeltoestel zorgt gegarandeerd voor veel uurtjes speelplezier.

Ook een mooi nagebouwd scheepswrak en een spannend kasteel met doolhof behoren tot een van de vele mogelijkheden. Uw kinderen zullen zich tijdens hun vakantie geen moment vervelen. Daarnaast is het ook de perfecte gelegenheid om nieuwe vriendjes te maken!

Maar ook bieden veel bedrijven klene speeltuintjes op de kampeervelden. Zo kunnen de kinderen heerlijk spelen terwijl u geniet van de zon met wellicht een goed boek.

Bij regen en kou spelen in de slechtweer accommodaties

Helaas is het in Nederland niet altijd mooi weer. Wij kunnen u dus ook niet garanderen dat er tijdens uw hele vakantie een warm zonnetje schijnt. Gelukkig hoeven uw kinderen ook op dagen dat het regent of koud is, zich niet te vervelen. Een aantal campings beschikken namelijk over een slechtweer accommodatie!

Deze accommodaties zijn ingericht met klimwanden, spelletjestafels en lekkere kussens waar uw kinderen een boek of tijdschrift kunnen lezen. Zij kunnen hier veilig spelen maar als u toch een oogje in het zeil wilt houden, kunt u op een aantal campings in de naastgelegen kantine plaatsnemen.

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Uren spelen in de speeltuin