Camping met binnenspeeltuin in Drenthe

Op zoek naar een camping met binnenspeeltuin in Drenthe? Dan heeft u ruime keuze bij de Drenthe Campings! Diverse campings beschikken over een grote binnenspeeltuin waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Klimmen, klauteren, glijden van de glijbaan, of interactieve spelletjes spelen, het is allemaal mogelijk.

Binnenspelen in een speelparadijs op de camping

De mogelijkheden bij de Drenthe Campings lopen uiteen. Van een camping met een binnenspeeltuin met diverse speeltoestellen tot complete speelparadijzen met de nieuwste interactieve spelletjes. Kinderen kunnen bijvoorbeeld spelen op een interactieve gamevloer of de X-box Kinect. Deze spelletjes zijn trouwens ook erg leuk voor de papa’s en mama’s!

Camping met binnenspeeltuin en overdekt zwembad in Drenthe

Na een intensief uurtje binnenspelen kan het heerlijk zijn om een verfrissende duik in het zwembad op de camping te nemen. Maar dan wel een overdekt zwembad op de camping of liever gezegd zwemparadijs! Glij van de grote waterglijbaan en plons in het verkwikkende water.

Wilt u weten welke campings aan al uw wensen voldoen, gebruik dan onze campingkiezer. Vink de gewenste faciliteiten aan en wij tonen een overzicht van de campings die passen bij uw vakantiewensen.

Campings met binnenspeeltuin

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Het is altijd mooi weer in onze overdekte speeltuinen