Huur een Boomhut XXL in Drenthe en geniet van een bijzondere overnachting!

Beleef een bijzondere boomhut overnachting in een Boomhut XXL in Drenthe, bekend van SBS6. Gedurende het kampeerseizoen in 2017 zijn 5 teams met elkaar de strijd aangegaan om de meest unieke en bijzondere Boomhut XXL te bouwen. De boomhutten werden gebouwd onder het toeziend oog van een professional en het leukste is, u kunt bijzonder overnachten in deze boomhutten!

4 Drenthe Campings bieden een Boomhut XXL

Camping de Reeënwissel – Boomvilla

boomhut xxl drentheDe Boomhut XXL op Camping de Reeënwissel in het Drentse Hoogersmilde is niet zomaar een boomhut, maar een heuse boomvilla. Via een touwbrug van maar liefst 14 meter bereikt u deze bijzondere boomhut die te omschrijven is als spannend, robuust en zeer luxe. Zo overnacht u op elektrisch verstelbare bedden en zijn vele voorzieningen met een tablet te bedienen. Kom even helemaal tot rust in de whirlpool. En om de outdoor experience compleet te maken kunt u koken in de buitenkeuken op uw veranda. Ontdek en geniet op Camping de Reeënwissel!

Bezoek de website van De Reeënwissel

 

Camping Diever – Shakespeare

camping diever preview1Op Camping Diever is de Boomhut XXL gebouwd in het thema Shakespeare “to be or not to be, that’s the question”. Na een avondje uit in het naastgelegen Shakespeare theater, kunt u nog even nagenieten in de boomhut.

De luxe boomhut is geschikt voor 4 personen en van alle gemakken voorzien. Een sfeervolle woonkamer met houtkachel, compleet ingerichte keuken en uiteraard sanitair. Het mooiste is misschien nog wel het waanzinnige uitzicht op Nationaal Park het Drents Friese Wold. Beleef en ervaar!

Bezoek de website van Camping Diever

 

Camping Torentjeshoek – Treehouse

Torentjeshoek boomhutxxlCamping Torentjeshoek heeft eigenlijk geen Boomhut XXL maar een Boomhut XXXL gebouwd: een Treehouse. Deze boomhut heeft maar liefst 3 terrassen, 2 verdiepingen en is geschikt voor 4-7 personen.

Vanuit de master bedroom kijkt u uit op het Nationaal Park Dwingelderveld, waar elke dag reeën te spotten zijn. Geniet van de avondzon op 7 meter hoogte van het grandioze uitzicht, een ervaring om nooit te vergeten!

Bezoek de website van Torentjeshoek

 

Bekijk onze andere verhuuraccommodaties

Uitzending gemist van Boomhut XXL

Heeft u de uitzendingen op SBS6 gemist? Bekijk dan onderstaand de uitzendingen:

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek onze Boomhut XXL