Zoek uw camping

Drenthe Camping met privé sanitair

camping prive sanitair drenthe05Bij diverse Drenthe Campings kunt u luxe kamperen met privé sanitair. Luxe kamperen op een camping met privé sanitair betekent kamperen met net dat beetje extra comfort. U beschikt namelijk over uw eigen sanitair cabine op uw kampeerplaats en dat biedt vele voordelen.

U geniet van meer privacy, geen wachtrijen voor de douchen en geen lange wandeling naar het toilet. U heeft alles bij de hand. Dat noemen wij luxe kamperen.

Privé sanitair met douche, wastafel en toilet

camping prive sanitair drenthe De privé sanitair cabines verschillen van elkaar. Diverse Drenthe Campings hebben houten units geplaatst, waardoor de unit opgaat in de bosrijke omgeving. Anderen hebben een klein huisje gebouwd, een mini-sanitair gebouw. Echter beschikken de sanitair cabines allemaal over een wastafel en toilet en veelal ook een eigen douche.

Zoek een Drenthe Camping met privé sanitair

Geen enkele Drenthe Camping is gelijk. Dus of u nu een boscamping zoekt, of een camping met recreatieplas, een camping met zwembad of horeca, er is altijd een Drenthe Camping die bij u past. Hiernaast staat een overzicht van alle campings met privé sanitair. Heeft u aanvullende wensen, maak dan gebruik van onze campingkiezer.

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek de luxe van privé sanitair