Camping met manege in Drenthe

Maak van uw kampeervakantie een paardenvakantie op een Drenthe Camping met manege. In de omgeving van de campings zijn ruiterroutes uitgezet die u kunt volgen. Onderweg komt u door prachtige bossen en Nationale Parken, over heidevelden en zandverstuivingen. De ruiterroutes in Drenthe leiden u langs de mooiste plekken. Bij terugkomst op de camping kan uw paard uitrusten in een paardenbox of in de wei.

Camping met manege en faciliteiten voor uw paard

Een aantal Drenthe Campings beschikken over een eigen manege met verschillende faciliteiten voor uw paard. Zo kunt u bijvoorbeeld een paardenbox huren waar uw paard kan overnachten, of uw paard kan in de wei van de camping staan. In de manege kunt u uw paard wassen en uw zadel opbergen in de daarvoor bestemde zadelkasten. De faciliteiten verschillen per camping, bezoek de websites van de hiernaast vermelde campings en ontdek alle faciliteiten.

Paardenvakantie in Drenthe

Wanneer u kampeert op een camping met manege kunt u uiteraard een langere tijd verblijven om de omgeving uitgebreid te verkennen. Maar u kunt ook van Drenthe Camping naar Drenthe Camping trekken en zo een Drenthe Tour maken met uw paard. Zo maakt u van uw vakantie een heuse paardenvakantie en ontdekt u Drenthe geheel te paard!

Zoek een passende Drenthe Camping met manege

Geen enkele Drenthe Camping is gelijk. Er zijn Drenthe Campings met een manege gelegen in het bos, of naast een Nationaal Park. Maar ook zijn er Drenthe Campings met een recreatieplas waar u op warme dagen zelf verkoeling kunt zoeken. Wilt u weten welke campings er allemaal een manege hebben? Hiernaast vindt u een uitgebreid overzicht!

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek de mogelijkheden voor paardenliefhebbers