Ga op expeditie naar Wildlands Adventue Zoo in Emmen

wildlands drenthe campings1Ga gezellig een dagje eropuit in Drenthe! En mogen wij u een tip geven? Bezoek Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Ga op safari en ontdek de uitgestrekte savanne, stap in een boot en vaar over de Rimbula River en kom oog in oog komt te staan met de slingerapen en olifanten. Of doe mee met de duizelingwekkende 4D-testride door het poolgebied. Super spannend, leerzaam, maar vooral erg leuk!

Meer dan een dierentuin

Wildlands Adventure Zoo is niet zomaar een dierentuin. Tijdens de ontdekkingstochten leert u alles over de natuur en de dieren. Al wandelend door het oerwoud maakt u kennis met de grote woudreuzen, om vervolgens de olifanten van dichtbij te bekijken in de olifantenvallei. En houdt u van een beetje avontuur, klim dan via een touwladder omhoog om daar de apen en olifanten van bovenaf te spotten.

drenthecampings wildlandsVoor de nodige afkoeling kunt u vervolgens op expeditie naar de Noordpool. De reis start met een 4D testvlucht in een onderzoeksvliegtuig. Vervolgens moet u een muts en sjaal bij de hand houden, want het kan erg koud worden tijdens deze expeditie! U maakt kennis met ijsberen, zeeleeuwen en pelsrobben.

Dit zijn slechts 2 voorbeelden van ontdekkingsreizen door het Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Wilt u meer weten over de vernieuwde dierentuin, bezoek dan de website www.wildlands.nl.

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek de Drenthe Campings