Zoek uw camping

Safaritent huren in Drenthe

safaritent huren drenthe05Een safaritent huren betekent namelijk kamperen in stijl. Deze vorm van kamperen wordt ook wel glamping genoemd: kamperen met glamour! Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een heerlijke vakantie in Drenthe.

Bij diverse Drenthe Campings kunt u een safaritent huren. De safaritent is een compleet ingerichte, moderne tent waarbij aan alles is gedacht. Zo heeft u de beschikking over onder andere een ruime douche, luxe bedden, een (verrijdbare) keuken, een tv en een eigen terras. De inrichting kan per camping verschillen maar één ding hebben alle tenten gemeen: luxe.

Bijzonder overnachten? Huur een safaritent in Drenthe

safaritent huren drenthe07U kunt natuurlijk naar Afrika afreizen als u wilt overnachten in een safaritent. Helaas is dat behoorlijk ver en niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig hebben de Drenthe Campings dit probleem voor u opgelost. Bij ons kunt u namelijk gewoon in de prachtige natuur van Drenthe overnachten in een unieke safaritent!

Bij safari denkt u waarschijnlijk aan Afrika met haar wilde dieren en prachtige natuur. Wij kunnen u vertellen dat dit ook allemaal in de omgeving van Drenthe te vinden is! De safaritent bevindt zich midden in de natuur, waardoor u het echte buitenleven ervaart. Tijdens uw vakantie kunt u op safari door de bossen van Drenthe. Of maak uw safaritocht extra spannend en ga geocachen of op expeditie door Geopark de Hondsrug.

Zoek een Drenthe Camping met safaritent

Geen enkele Drenthe Camping is gelijk. Dus of u nu een boscamping zoekt, of een camping met recreatieplas, een camping met zwembad of horeca, er is altijd een Drenthe Camping die bij u past!

Drenthe Campings op de kaart

Inschrijven nieuwsbrief
Glamping in Drenthe