Safaritent huren in Drenthe

safaritent huren drentheSafaritent huren in Drenthe?  Deze vorm van kamperen wordt ook wel glamping genoemd: kamperen met glamour! Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een heerlijke vakantie! 

Op diverse Drenthe Campings kunt u een safaritent huren. De safaritent is een compleet ingerichte, moderne tent waarbij aan alles is gedacht. Zo heeft u de beschikking over onder andere een ruime douche, luxe bedden, een (verrijdbare) keuken, een tv en een eigen terras. De inrichting van de te huren safaritent kan per camping verschillen, maar één ding hebben alle tenten gemeen: luxe. Kom overnachten in een safaritent in Drenthe en geniet van een fantastische vakantie.

Bijzonder overnachten? Huur een safaritent in Drenthe

safaritent huren drentheU kunt natuurlijk naar Afrika afreizen als u wilt overnachten in een safaritent. Helaas is dat behoorlijk ver en niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig hebben de Drenthe Campings dit probleem voor u opgelost. Bij ons kunt u namelijk gewoon in de prachtige natuur van Drenthe overnachten in een bijzondere safaritent!

Bij safari denkt u waarschijnlijk aan Afrika met haar wilde dieren en prachtige natuur. Wij kunnen u vertellen dat dit ook allemaal in de omgeving van Drenthe te vinden is! Ontdek de Drentse Big Five kunt spotten: de adder, ree, kraanvogel, das en het Drents heideschaap. Tijdens uw vakantie kunt u dus op safari door de bossen van Drenthe, hoe bijzonder is dat? Of maak uw safaritocht extra spannend en ga geocachen of op expeditie door Geopark de Hondsrug.

Safaritent huren in Drenthe: er is altijd een camping die bij u past!

Geen enkele Drenthe Camping is gelijk. Dus of u nu een boscamping zoekt, of een camping met recreatieplas, een camping met zwembad of horeca, er is altijd een Drenthe Camping die bij u past! Een safaritent huren in Drenthe, natuurlijk op een Drenthe Camping!

Safaritent huren in Drenthe - een echte belevenis

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Glamping in Drenthe