Zoek uw camping

Bijzonder overnachten in Drenthe

Wilt u ook een onvergetelijke vakantie beleven en bijzonder overnachten in Drenthe? De grote vraag is uiteraard: wat maakt een vakantie bijzonder en onvergetelijk? Hecht u bijvoorbeeld veel waarde aan een bijzondere accommodatie, of kiest u liever voor een bijzondere locatie? Of misschien wel een dagje uit waar u nog lang met veel plezier naar terug kijkt? De Drenthe Campings hebben een aantal bijzonder goede tips voor u!

Bijzonder overnachten in een unieke accommodatie

Drenthe Campings hebben een aantal zeer bijzondere accommodaties waar u bijzonder kunt overnachten in Drenthe en een fijne vakantie kunt beleven. We noemen er een paar.

bijzonder overnachtenWat dacht u van een bijzondere luxe safaritent? Een grote bungalowtent in safaristijl die zeer luxe en comfortabel is ingericht. Een luxe loungeset, (verrijdbare) keuken, badkamer, luxe bedden, televisie, u kunt het zo gek niet bedenken of een safaritent heeft het. De unieke combinatie van glamour, kamperen én huren.

Een andere tip is een hooikiep. Een typisch Drents vakantiehuisje met rieten dak geschikt voor 4-6 personen. Deze bijzondere vakantiehuisjes zijn comfortabel ingericht, soms compleet met knusse bedstee. Voor de kinderen is dat één groot feest tijdens de vakantie!

Wanneer u van luxe houdt, kunt u ook een luxe chalet of arthouse huren. En dan bedoelen we ook echt luxe. Compleet met infraroodsauna, jacuzzi en alle gemakken die u zich maar kunt wensen.

bijzonder overnachten Een laatste tip is de boomhut. U kunt letterlijk de boom in en wordt wakker van het geruis van de bomen en het vrolijk getsjilp van de vogels. Deze bijzondere belevenis is een echte aanrader om met de kinderen te ondernemen.

Bovengenoemde mogelijkheden zijn slechts het topje van de ijsberg. Ook overnachten in de schaapherderhut, boswachtershut, hippe kip of bosboot is ontzettend leuk en een echte belevenis. Zo bijzonder heeft u nog nooit overnacht!

Wenst u speciale faciliteiten op uw camping? Maak dan gebruik van onze campingkiezer. Na het invullen van de kiezer ziet u alleen nog de campings die bij uw wensen passen.

Wilt u tijdens uw vakantie een dagje eropuit? Dan zit u goed in Drenthe!

bijzonder overnachten drentheHeeft u bijvoorbeeld wel eens de Drentse Big Five gezien? In het Nationaal Park Dwingelderveld kunt u kennis maken met onze Big Five: adder, das, ree, kraanvogel en Drents heideschaap. Ga eens samen met de boswachter op pad om de Big Five te spotten.

Waan u heel even in Venetië en maak een rondvaart in een fluisterbootje in Giethoorn. Giethoorn wordt niet voor niets het Venetië van het Noorden genoemd. Sluit de tocht af met een bezoek aan het terras en geniet nog even na van een heerlijke vakantie.

“Wat we nou hebben meegemaakt! We werden met de boevenbus naar de gevangenis gebracht!” In het museum aangekomen kunt u de cel in, op de stoel van de rechter zitten of misschien zelfs aan de schandpaal staan. Maar 1 ding is zeker, een bezoek aan het gevangenismuseum is zeker geen straf!

Wilt u meer tips over de omgeving, bekijk dan ook onze eropuit pagina’s.

Drenthe Campings op de kaart

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

Ontdek onze bijzondere overnachtingsmogelijkheden