Camping met leuke animatie programma's

Voor kinderen is niets leuker om tijdens de zomervakantie te spelen, sporten en leuke dingen te doen. Diverse Drenthe Campings bieden een gevarieerd animatie programma waar vele leuke, spannende, leerzame en uitdagende activiteiten worden georganiseerd. Groot plezier voor het hele gezin.

Diverse soorten activiteiten

De campings bieden een gevarieerd recreatieprogramma. Het recreatieprogramma verschilt per camping. Sommige campings bieden een programma speciaal voor jonge kinderen tot een jaar of 12 met diverse spelletjes en knutseluurtjes. Andere campings stellen een meer educatief programma op voor jong en oud, bijvoorbeeld vlotten bouwen of raket schieten. Weer andere campings bepalen per week een thema waar het programma op wordt afgestemd. Bijvoorbeeld een week in het thema heksen met een heuse heksenjacht.

Professionele animatieteams op de camping

Wat de campings ook organiseren, het wordt georganiseerd door professionele recreatieteams. U kunt met een gerust hart een magazine lezen bij de caravan en even ontspannen, terwijl de kinderen in goede handen zijn van het recreatieteam. Een fijne en ontspannen vakantie voor iedereen!

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
De leukste recreatie activiteiten