Zoek uw camping

Glamping in Drenthe: ervaar de luxe en comfort op een camping

glamping drentheVindt u kamperen erg leuk maar mist u toch de gemakken van thuis? Dan is glamping echt iets voor u!

Glamping is een combinatie van glamour en camping, oftewel een luxe vakantie op de camping. Genieten van de luxe en comfort van thuis, maar ook van de gezellige campingsfeer. Ervaar het zelf!

 

 

Glamping: wilt u kamperen of huren?

glamping drentheBij het woord ‘camping’ denkt nog menigeen direct aan kamperen. Echter bieden vele Drenthe Campings tegenwoordig diverse mogelijkheden op gebied van huren. Dat geldt ook voor Glamping, hier kunt u zelf kiezen of u comfortabel wilt kamperen of huren. Laat u verrassen door de glamour van het kamperen of geniet van een heerlijk luxe accommodatie. De keuze is aan u!

Luxe kamperen met glamour in Drenthe

Glamping drentheBij de Drenthe Campings kunt u luxe kamperen waarbij u zelf de mate van luxe bepaalt. Vindt de één een verwarmd sanitair gebouw luxe, wenst de ander minimaal privé sanitair op de kampeerplaats. Wellicht gaat uw voorkeur uit naar een camping met minimaal 10 ampère elektra op de kampeerplaats zodat u zonder problemen uw airco in de caravan aan kunt zetten. Misschien houdt u meer van luxe kamperen in de vorm van een hele ruime kampeerplaats voor uw grote caravan of bungalowtent.

Alles is mogelijk. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de camping die voldoet aan uw wensen. Wanneer u uw wensen invult in de campingkiezer, tonen wij de geschikte campings. Wij maken het u graag gemakkelijk, is dat niet ook een vorm van luxe?

Glamping: bijzonder overnachten in een luxe accommodatie

safaritent huren drentheGaat uw voorkeur uit naar huren? Dan hebben wij een aantal hele leuke mogelijkheden op gebied van Glamping. Wat dacht u van een luxe safaritent? Een grote bungalowtent in safaristijl die zeer luxe en comfortabel is ingericht. Een luxe loungeset, (verrijdbare) keuken, badkamer, luxe bedden, televisie, u kunt het zo gek niet bedenken of een safaritent heeft het. De unieke combinatie van glamour, kamperen én huren.

Een andere tip is een hooikiep. Een typisch Drents vakantiehuisje met rieten dak geschikt voor 4-6 personen. Deze huisjes zijn comfortabel ingericht, soms compleet met knusse bedstee. Voor de kinderen is dat één groot feest tijdens de vakantie!

Wanneer u van glamour houdt, kunt u ook een luxe chalet of arthouse huren. En dan bedoelen we ook echt luxe. Compleet met infraroodsauna, jacuzzi en alle gemakken die u zich maar kunt wensen.
Een laatste tip is de boomhut. Misschien niet helemaal op en top luxe, maar wel ontzettend leuk! U kunt letterlijk de boom in en wordt wakker van het geruis van de bomen en het vrolijk getsjilp van de vogels. Deze belevenis is een echte aanrader om met de kinderen te ondernemen.

Ontdek de glamour in Drenthe!

Wilt u tijdens uw glamping ervaring even een dagje eropuit in stijl? Dan zit u goed in Drenthe!

Heeft u bijvoorbeeld wel eens de Drentse Big Five gezien? In het Nationaal Park Dwingelderveld kunt u kennis maken met onze Big Five: adder, das, ree, kraanvogel en Drents heideschaap. Ga eens samen met de boswachter op pad om de Big Five te spotten.

Waan u heel even in Venetië en maak een rondvaart in een fluisterbootje in Giethoorn. Giethoorn wordt niet voor niets het Venetië van het Noorden genoemd. Sluit de tocht af met een bezoek aan het terras en geniet nog even na van een heerlijke vakantie.

Ga een avondje naar het theater. Nu kunt u uiteraard naar het grote theater van Meppel, Hoogeveen of Assen. Maar kent u het Shakespeare Theater al? Dit theater in Diever bestaat al ruim 70 jaar en jaarlijks wordt in dit openlucht theater een voorstelling van Shakespeare gegeven.

Wilt u meer tips over de omgeving, bekijk dan ook onze eropuit pagina’s.

Glamping in Drenthe