Boomhut huren in Drenthe - Een bijzondere belevenis

boomhut huren drentheEen boomhut huren in Drenthe? Maak uw vakantie extra uniek met een bijzondere overnachting in een boomhut. Verschillende Drenthe Campings bieden u deze bijzondere belevenis.

U slaapt verscholen tussen de bomen en hoog boven de grond. Het is een extra originele manier van kamperen en de Drenthe Campings raden een bijzondere boomhut overnachting in Drenthe zeker aan!

Bijzondere boomhut overnachting - slapen tussen de bomen

Iedere boomhut is uniek en dat maakt deze ervaring ook zo bijzonder. De vakantieverblijven zijn het beste te vergelijken met trekkershutten. Het enige verschil is dat u zich niet op de grond maar er boven bevindt!

In principe is iedere boomhut voorzien van minimaal 2 bedden, een kookplaat, een elektra aansluiting, een watervoorziening en keukenspullen. Echter, er zijn een aantal campings die hun eigen draai aan de boomhut hebben gegeven. Heeft u vragen over de inrichting? Kijk dan even op de site van de desbetreffende camping of neem contact op. Zij helpen u graag verder!

Eropuit in Drenthe

boomhut drenthe hurenAan dagjes eropuit is er in Drenthe absoluut geen gebrek. Naast de gezellige braderieën en pretparken is er nog veel meer te beleven in deze prachtige provincie. Zo barst Drenthe van leuke evenementen en festivals en is het altijd leuk om te funshoppen of op een terrasje te zitten in één van de vele pittoreske dorpjes of historische steden. Ook kunt u een heerlijk dagje fietsen langs de Hunebedden of cultuur snuiven tijdens een fascinerend bezoek aan het Drents museum of Hunebedcentrum Borger.

Hoort het ontdekken van het adembenemende natuurschoon ook bij uw vakantie? Dan bent u op een Drenthe Camping helemaal op uw plek. In Drenthe vindt u veel Nationaal Parken en Natuurgebieden waar u prachtige wandel- en fietsroutes kunt volgen. 

Een boomhut huren in Drenthe: vind dé camping die bij u past

Bij ons heeft u een ruime keuze in campings. Of u nu een familiecamping, een camping met zwembad, of een rustige camping in het bos zoekt. Bij Drenthe Campings vindt u ongetwijfeld de camping van uw voorkeur

De juiste camping vindt u met met onze eenvoudige campingkiezer. U geeft aan wat uw voorkeuren zijn en wij tonen u de campings die u zoekt. Daardoor kunt u de boomhut overnachting snel en eenvoudig zoeken en boeken.

Wilt u een boomhut huren in Drenthe op een van de Drenthe Campings? Hiernaast vindt u een overzicht van alle campings waar u een boomhut kunt huren.

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek onze bijzondere overnachtingsmogelijkheden