Actief er op uit tijdens de vakantie

U gaat op vakantie om even helemaal lekker tot rust te komen. De een doet dat door het lezen van een boek voor zijn tent, en de ander houdt ervan om sportief te doen. Voor de sportieveling zijn er meer dan genoeg opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een flinke hike over de Drentse heiden? Of een mountainbiketocht door het bos? In Drenthe is alles mogelijk!

Wandelen en fietsen

Fietsen en wandelen zijn misschien wel de meest uitgevoerde activiteiten in Drenthe. Dit verklaart ook het ongekend grote fietsnetwerk en de vele tientallen wandelpaden. Wilt u Drenthe ook graag al fietsend verkennen, maar bent u niet in de mogelijkheid er een mee te nemen? Op de meeste Drenthe Campings is het mogelijk om een fiets te huren!

In Drenthe kunt u de boom in

En dit bedoelen wij uiteraard op een vriendelijke manier. In de omgeving van de Drenthe Campings vindt u namelijk diverse klimbossen waar u samen met uw gezin kunt klimmen en klauteren. De adrenaline, sportiviteit en het gezellig samenzijn zorgen voor een perfecte dag uit. Een aanrader is bijvoorbeeld Klimpark Outdoor Grolloo.

Niet alleen de boom in, maar ook de lucht in!

Naast de boom in, kunt u in Drenthe ook nog eens de lucht in. Wat denkt u van een spectaculaire ballonvaart of een zweefvlucht? Zo kunt u de Drentse schoonheid niet alleen vanaf de grond, maar ook vanuit de lucht bewonderen.

Daarnaast is het ook mogelijk om in een gewoon vliegtuig een mooie rondvlucht te maken. Vliegveld Hoogeveen biedt u de mogelijkheid om met een klein groepje in het vliegtuig te stappen. Houdt u wel van een beetje spanning? Maak dan een parachutesprong boven Drents grondgebied!

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Actief er op uit in Drenthe