Camping Meistershof

Een gezellige, rustige, luxe familiecamping

Camping Meistershof is gelegen midden in de prachtige bossen van Drenthe. In het hoogseizoen kunnen de kinderen er heerlijk spelen in de diverse speeltuinen. Maar in het voorseizoen en naseizoen is het heerlijk vertoeven voor de rustzoekers. Er is aan werkelijk alles gedacht om u een geweldige vakantie te bezorgen.

De kampeerplaatsen zijn comfortabel en ruim van opzet. Door de vele begroeiingen op de camping ontstaan knusse velden waar u optimaal kunt genieten van privacy. Een aantal kampeerplaatsen zijn voorzien van privé sanitair, maar ook is het mogelijk een privé badkamer te reserveren in het sanitair gebouw. Voor de campers zijn schitterende camperplaatsen aangelegd op de camping met een prachtig uitzicht op het Nationale Park.

Wanneer u een seizoenplaats reserveert op de camping, kunt u het hele seizoen genieten van de prachtige camping, faciliteiten en omgeving. Maar Camping Meistershof biedt u ook iets bijzonders, u kunt namelijk uw eigen moestuin inrichten, zodat u in de zomer uw eigen biologische groenten en fruit kunt eten.

Ook aan diegenen die niet van kamperen houden, is gedacht. Camping Meisterhof verhuurt namelijk ook luxe ingerichte stacaravans en trekkershutten.

De groepsaccommodatie van Camping Meistershof is de ideale thuisbasis voor een gezellige vakantie met vrienden of familie. In de authentieke boerderij met rieten dak ervaart u de gezellige huiskamersfeer bij de openhaard. De groepsaccommodaties zijn van alles gemakken voorzien en helemaal ingericht voor een gezellig samenzijn.

Gelegen in de natuurrijke omgeving

Als u de camping afloopt, staat u midden in de prachtige natuur van de Nationale Parken Dwingelderveld en Drents Friese Wold. Hier kunt u mooie wandel- en fietstochten maken.

Bent u een fan van geocaching? Dan bent u in Drenthe helemaal op uw plek. In en rondom deze provincie liggen meer dan honderd caches verstopt die er allemaal klaar voor zijn gevonden te worden!

Meer informatie?

Bezoek onze websiteBoek nu uw vakantie

Comfortabel vakantie vieren op Camping Meisterhof

Alle faciliteiten zijn er op ingericht om u een fijne vakantie te bezorgen. En dat begint al bij het begin, want Camping Meistershof biedt een haal en breng service voor uw caravan en kan u helpen met het opzetten van uw voortent. Aan de rand van de camping liggen de hoftuinen, hier kunt u uw verse kruiden plukken voor uw eigen maaltijd. Het sanitair gebouw is zeer luxe ingericht met onder andere privé badkamers, kindersanitair en het hele seizoen door vloerverwarming op basis van zonne-energie.

Voor de kinderen is er altijd wat te doen. In de grote overdekte zandspeelplaats kunnen ze uren spelen en zandtaartjes bakken. Op diverse kampeervelden zijn kleine speeltuintjes aangelegd zodat de kinderen veilig kunnen spelen terwijl u een boekje leest bij de caravan. In de zomer is er ook een gevarieerd recreatieprogramma. Kortom, ze zullen zich geen moment vervelen.

Als u wilt zwemmen, kunt u terecht in de Spartelplas, (3 km van de camping), het zwembad (5 km van de camping), of in het Blauwe Meer (een zwemplas op 8 km van de camping).

Voor alle arrangementen geldt: 

Alleen geldig bij reservering minimaal 2 weken voor aankomst. Arrangement niet te combineren met andere kortingen. Het arrangement is geldig voor 2 personen. Per persoon extra €25,00. Meerverbruik elektra, per kWh €0,35. Meerprijs comfortplaats €27,95. Exclusief hond(en).

Camp on - Camp off 90 dagen kameren € 895,-

Inhoud arrangement
Periode: verspreid over willekeurige periodes naar keuze
90 dagen kamperen, verspreid over willekeurige periodes naar keuze. Met voorkeursplaats voor één periode. Incl. 100 kWh elektra, excl. toeristenbelasting.

Bezoek de website

Voorseizoen arrangement 2018 vanaf € 725,-

Inhoud arrangement
Periode: 28 maart t/m 2 juli 2018
Incl. toeristenbelasting, incl. 30 kWh elektra. Week verlenging (maximaal 2 weken) €69,00 per week.

Bezoek de website

Junimaand arrangement 2018 vanaf € 550,-

Inhoud arrangement
Periode: 1 juni t/m 13 juli 2018
Incl. toeristenbelasting, incl. 30 kWh elektra.

Bezoek de website

Julimaand arrangement 2018 vanaf € 495,-

Inhoud arrangement
Periode: 30 juni - 25 juli 2018
Incl. toeristenbelasting, incl. 30 kWh elektra.

Bezoek de website

Augustusmaand arrangement vanaf € 575,-

Inhoud arrangement
Periode: 1 augustus t/m 31 augustus 2018
Incl. toeristenbelasting, incl. 30 kWh elektra.

Bezoek de website

Septembermaand arrangement 2018 vanaf € 325,-

Inhoud arrangement
Periode: 1 september t/m 29 september 2018
Incl. toeristenbelasting, incl. 30 kWh elektra.

Bezoek de website

Nazomeren 2018 vanaf € 495,-

Inhoud arrangement
Periode: 15 augustus t/m 29 september 2018
Incl. toeristenbelasting, incl. 30 kWh elektra. Per persoon €25,00 meer

Bezoek de website

logo meistershof

Camping Meistershof
Fam. W. Klaassen
Lheebroek 33
7991 PM Dwingeloo


0521 - 597 278
info@meistershof.nl
www.meistershof.nl

Zoover
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Hygiëne
9.2
8.9
9.1
7.5
9.6
9.8

9.1

73
beoordelingen
Impressie Camping Meistershof

Daarom Camping Meistershof
1

Rust, gezellig & luxe

U kampeert op een rustige, gezellige en luxe familiecamping.
2

Groepsaccommodatie

Op Camping Meistershof kunt u met groepen tot 40 personen terecht in de sfeervolle groepsaccommodatie.
3

Camperplaatsen

U kunt terecht met uw camper voor een kort of lang verblijf.