Camping de Hondsrug

Plezier voor het hele gezin!

Camping de Hondsrug is een gezellige en gastvrije familiecamping en zorgt ervoor dat het u en uw kinderen tijdens de vakantie aan niets ontbreekt!

Rust en privacy of gezelligheid en drukte, Camping de Hondsrug biedt het u allemaal! Onze zeer gezellige familiecamping heeft aan iedere vakantieganger gedacht. Het doel van Camping de Hondsrug is om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen en uiteraard doen wij er ook alles aan om dit waar te maken!

De aanwezige kampeerplaatsen beschikken standaard over 6 ampère elektra. Daarnaast heeft een groot aantal plaatsen ook een water-, riool-, 10 ampère elektra en een kabelaansluiting. Door dit comfort ontbreekt het u tijdens het kamperen aan niets. Wilt u toch nog dat beetje extra luxe? Kies dan voor een kampeerplaats met privé sanitair.

Ook als u zelf geen caravan of tent heeft maar wel graag kampeert, ontvangt Camping de Hondsrug u graag. Bij ons kunt u een compleet ingerichte bungalowtent huren en zo toch genieten van het campinggevoel.

Als u liever een dak boven uw hoofd heeft in plaats van een tentdoek, kunt u overnachten in één van onze accommodaties. U heeft de keuze uit een vijf- of zespersoonschalet of een stacaravan. Beide vakantieverblijven zijn voorzien van de nodige luxe en comfort.

Ontdek de Hondsrug en de Drentsche Aa

Camping de Hondsrug dankt haar naam aan het prachtige natuurgebied waar de camping in ligt. De Hondsrug is een uitgestrekt gebied waar u een diversiteit aan natuur vindt. Daar aangrenzend vindt u Nationaal Park de Drentsche Aa. In beide gebieden kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken.

In de directe omgeving van onze camping is er ook genoeg te ondernemen wanneer u met uw kinderen op pad bent. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het avontuurlijke Boomkroonpad of ontdek de elfjes in het Sprookjeshof in Zuidlaren. Wat betreft leuke activiteiten in de omgeving is er voor elke leeftijdscategorie genoeg te beleven!

Meer informatie?

Bezoek onze websiteBoek nu uw vakantie

Een overdekt en openlucht zwembad

Camping de Hondsrug telt maar liefst 5 zwembaden! Het mooie buitenbad met peutergedeelte biedt verfrissing op de warme dagen. Het mooie buitenbad bestaat uit drie baden, namelijk een groot achtkantig zwembad, een plonsbad met spannende familieglijbaan en een apart peuterbad met eigen ligweide. Deze zwembaden bieden heerlijke verfrissing op de warme dagen. Het overdekte zwembad is een heerlijk verwarmd binnenzwembad met apart peutergedeelte. Ook vindt u hier een Romaans stoombad waar u heerlijk kunt ontspannen.

Daarnaast zijn er op de camping zelf verschillende speeltuinen voor zowel de allerkleinsten als voor de iets oudere kinderen. In de zomer worden er door het recreatieteam leuke activiteiten georganiseerd waar u uiteraard als ouder ook aan mee kunt doen. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van ons Wifi-netwerk, uiteraard geheel gratis. Gasten met een hybride auto kunnen op de parkeerplaats bij de entree gebruik maken van de laadpaal voor elektrische auto's.

De sanitaire voorzieningen zijn modern en liggen verspreid over de camping. In het sanitairgebouw kunt u gratis douchen en warm water gebruiken. Hier treft u tevens een aangepaste badkamer met douche, toilet en wastafel voor minder validen, een wasserette en afwasmachines.

Camping de Hondsrug heeft aan alle faciliteiten gedacht om u een aangename vakantie te bezorgen.

Kort-Voorseizoen 2018 vanaf € 652,-

Inhoud arrangement
Periode: 27 april t/m 8 juli 2018
inclusief eigen gezin, kampeermiddel, auto, één bijzettentje, WiFi voor 2 apparaten (inclusief gebruik van de zwembaden, douches, warm water, toeristenbelasting, 6 of 10 Ampère elektra, 100 kWh verbruik.

Bezoek de website

Voorseizoen 2018 vanaf € 738,-

Inhoud arrangement
Periode: 30 maart t/m 8 juli 2018
Inclusief eigen gezin, kampeermiddel, auto, één bijzettentje, WiFi voor 2 apparaten (inclusief gebruik van de zwembaden, douches, warm water, toeristenbelasting, 6 of 10 Ampère elektra, 100 kWh verbruik.

Bezoek de website

Paasweekend 2018 vanaf € 55,-

Inhoud arrangement
Periode: 30 maart t/m 2 april 2018
Inclusief 2 personen, kampeermiddel, auto, één bijzettentje, draadloos internet (WiFi).
Inclusief gebruik van de zwembaden, douches, warm water en natuurlijk onze afwasservice.

Bezoek de website

Meimaand vanaf 2018 € 540,-

Inhoud arrangement
Periode: 27 april t/m 27 mei
inclusief eigen gezin, kampeermiddel, auto, één bijzettentje, toeristenbelasting, draadloos internet (WiFi, max. 2 apparaten), 6 of 10 Ampère stroom, waarbij 50 kWh is inbegrepen.
inclusief gebruik van de zwembaden, douches en warm water

Bezoek de website

Meivakantie 2018 vanaf € 192,-

Inhoud arrangement
Periode: 27 april t/m 6 mei 2018
Inclusief 2 personen, kampeermiddel, auto, één bijzettentje, draadloos internet (WiFi).
Inclusief gebruik van de zwembaden, douches, warm water en natuurlijk onze afwasservice.

Bezoek de website

Hemelvaartarrangement 2018 vanaf € 130,-

Inhoud arrangement
Periode: 9 mei t/m 13 mei 2018
Inclusief 2 personen, kampeermiddel, auto, elektra, één bijzettentje, inclusief gebruik van de zwembaden, douches, warm water, WiFi voor 2 apparaten en natuurlijk onze afwasservice.
Exclusief toeristenbelasting

Bezoek de website

Pinksteren 2018 vanaf € 101,-

Inhoud arrangement
Periode: 18 mei t/m 22 mei 2018
Inclusief 2 personen, kampeermiddel, auto, één bijzettentje, draadloos internet (WiFi), gebruik van de zwembaden, douches, warm water en natuurlijk onze afwasservice.
Exlusief toeristenbelasting

Bezoek de website

Hemelvaart en Pinksteren 2018 vanaf € 260,-

Inhoud arrangement
Periode: 9 mei t/m 22 mei 2018
Inclusief 2 personen, auto, kampeermiddel, bijzettentje, Wifi. Exclusief toeristenbelasting €1,20 p.p.p.n.

Bezoek de website

Hemelvaart en Pinksteren ma-vr onbewoond 2018 vanaf € 260,-

Inhoud arrangement
Periode: 9 mei t/m 22 mei 2018
Inclusief 2 personen, auto, kampeermiddel, bijzettentje, Wifi. Exclusief toeristenbelasting €1,20 p.p.p.n. 
Bent u er niet tussen Hemelvaart en Pinksteren, maar het kampeermiddel blijft wel staan? Dan hoeft u geen extra personen en toeristenbelasting te betalen.

Bezoek de website

Maand juni 2018 vanaf € 418,-

Inhoud arrangement
Periode: 27 mei t/m 8 juli 2018
Inclusief eigen gezin, kampeermiddel, auto, één bijzettentje, toeristenbelasting, WiFi (maximaal 2 apparaten), 6 of 10 Ampère elektra en 50 kWh verbruik, gebruik van de zwembaden, douches en warm water.

Bezoek de website

Naseizoen 2018 vanaf € 290,-

Inhoud arrangement
Periode: 26 augustus t/m 30 september 2018
Inclusief eigen gezin, kampeermiddel, auto, één bijzettentje, toeristenbelasting, 6 of 10 Ampère elektra en 50 kWh verbruik, gebruik van de zwembaden, douches en warm water, WiFi (maximaal 2 apparaten).

Bezoek de website

logo hondsrug

Camping de Hondsrug
Familie ten Oever
Annerweg 3
9463 TA Eext

0592 - 271 292
info@hondsrug.nl
www.hondsrug.nl

Zoover
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Zwembad
Hygiëne
8.7
8.4
8.6
7.2
9.1
8.0
9.0

8.4

296
beoordelingen
Impressie Camping de Hondsrug

Daarom Camping de Hondsrug
1

Luxe kamperen & huren

Vakantie vieren op een gezellige en gastvrije camping voor families en rustzoekers
2

Openluchtzwembad & verwarmd binnenbad

Gedurende de hele vakantie onbeperkt gratis zwemmen in onze zwembaden.
3

Ontdek de Hondsrug

Gelegen in een uniek stukje Drenthe met talloze er op uit mogelijkheden.