Find a campsite

De leukste kindercampings in Drenthe

Kindercamping DrentheWilt u kamperen op een kindercamping in Drenthe? De Drenthe Campings doen er alles aan om jong en oud een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Op deze kindvriendelijke campings kunnen kinderen bijvoorbeeld urenlang spelen in een megaspeeltuin, een duik nemen in het zwembad en meedoen met de leukste activiteiten die het recreatieteam organiseert. Uiteraard wordt er ook aan ouders en verzorgers gedacht. Zo zijn er kindercampings in Drenthe met een goed wifi netwerk, diverse sportvelden en/of een gezellig horecagedeelte. De omgeving van de provincie biedt voor jong en oud eveneens uitkomst! 

Kindercamping met zwembad en grote speeltuin

Kindercamping met zwembadDiverse kindercampings beschikken over één of meerdere zwembaden. Volwassenen en kinderen kunnen tijdens een kampeervakantie lekker zwemmen. Voor de allerkleinsten zijn er vaak peuterbadjes en voor grotere kinderen zijn er vaak duikplanken en glijbanen aanwezig.

De kindercampings in Drenthe bieden uitstekende faciliteiten op het gebied van plezier. Zo zijn er veel speeltoestellen aanwezig waar kinderen zich heerlijk op kunnen uitleven. Veelal staan deze toestellen op een centrale plaats op de camping. Er zijn echter ook campings waar er naast de centrale speeltuin, ook nog kleine speeltuintjes op de kampeervelden zelf zijn. Zo kunt u vanaf u kampeerplaats een oogje in het zeil houden. 

Kindvriendelijke camping in Drenthe met animatieteam 

Animatieteam kindercamping Drenthe

Wat nog meer fantastisch is? Een kindvriendelijke camping in Drenthe met een animatieteam! Op veel Drenthe Campings zijn er in de vakantieperiode recreatieteams aanwezig die allerlei leuke activiteiten organiseren. Denk hierbij aan knutselmiddagen, sporttoernooien en thema avonden. Kinderen vervelen zich geen moment op een kindercamping van Drenthe Campings. Plezier voor jong en oud gegarandeerd! 

 

Welke Drenthe Camping kiest u?

Kindvriendelijke camping Drenthe

Onze kindvriendelijke campings hebben strikte regels wat betreft autoverkeer, liggen verspreid over de mooiste plekjes van heel Drenthe en ook de accommodaties zijn geschikt voor kleine gasten. U kunt vanzelfsprekend met uw caravan of tent kamperen, maar er zijn ook campings waar u chaletsstacaravans, boomhutten, safaritenten en trekkershutten kunt huren

Hoe weet u nu welke kindercamping in Drenthe het beste bij u past? Simpel, door gebruik te maken van onze campingkiezer. Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen invullen. De campingkiezer laat vervolgens zien welke campings hier aan voldoen. Zoeken en boeken was nog nooit zo makkelijk!

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek onze kampeermogelijkheden