Zoek uw camping

Seniorencamping - Rust, natuur ontspanning

Als senior heeft u andere wensen en behoeften dan een gezin. U wilt waarschijnlijk kunnen genieten van een vakantie waar rust en comfort centraal staan. In dat geval kunt u terecht op onze seniorencamping!

Rust, comfort en natuur

Op de seniorencamping van de Drenthe Campings wordt u niet wakker van een huilende baby. Ook hoeft u zich niet te storen aan harde discogeluiden of jongeren die nog laat over de camping lopen. De seniorencamping in Drenthe biedt u namelijk rust, comfort en een prachtige omgeving. U ontwaakt door het geluid van vogeltjes en uw vers afgebakken broodjes kunt u heerlijk opeten terwijl u geniet van de stilte. Daarna kunt u een prachtige wandeling maken door een van de drie Nationale Parken waaraan de seniorencamping grenst.

Seniorencamping in Drenthe - tent, caravan of appartement?

De kampeerplaatsen op de seniorencamping zijn ruim en van elkaar gescheiden door middel van mooie, groene hagen. Zij bieden u veel privacy zodat u optimaal kunt ontspannen en genieten. Maar ook als u niet met uw tent of caravan op vakantie wilt, kunt u terecht op een van de Drenthe Campings. Er zijn namelijk meerdere appartementen aanwezig met onder andere een eigen terras, centrale verwarming en een tv.

Voorzieningen afgestemd op u

Onze seniorencamping in Drenthe is uitermate geschikt voor gasten die kamperen zonder kinderen. Alle voorzieningen die op onze camping aanwezig zijn, zijn dan ook afgestemd op u. Op de camping treft u bijvoorbeeld geen speeltoestellen maar wel een bibliotheek waar u gratis boeken kunt lenen.

Wilt u weten welke Drenthe Campings er allemaal aan uw wensen voldoen? Vul onze campingkiezer in en ontdek op welke camping u van een onbezorgde vakantie kunt genieten.

Ga naar een seniorencamping

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

Ontdek onze kampeermogelijkheden