Op vakantie met uw eigen paard

Wanneer u een echte paardenliefhebber bent is er niets leuker dan op vakantie gaan met uw eigen paard. Dat kan bij de Drenthe Campings. Een tweetal campings beschikken over een eigen manege waar u een paardenbox kunt huren. Overdag kunt u paardrijden in de binnenbak, buitenbak of eropuit gaan en één van de bewegwijzerde ruiterroutes volgen.

Paardrijden in de binnenbak, buitenbak of neem een ruiterroute

De campings hebben aan alles gedacht om uw vakantie met uw paard zo aangenaam mogelijk te maken. Ze beschikken niet alleen over een binnen en/of buitenbak waar u met u paard kunt rijden, maar ook over hindernismateriaal. Uiteraard kunt u ook één van de vele ruiterroutes door de bossen nemen, geniet van de mooie natuur van Drenthe én uw paard.

Een paardenbox huren op de camping

Op de camping kunt u kamperen of een accommodatie huren. Maar ook kunt u een paardenbox huren voor uw paard. Uw paard beschikt over zijn eigen ruime paardenstal waar hij tot rust kan komen na een lange tocht door de bossen. U kunt uw paard wassen op de paardenwasplaats en uw zadel wordt netjes opgeborgen in één van de afsluitbare zadelkasten. Wij hebben aan alles gedacht.

Huifkartochten vanaf de camping

Wanneer u een huifkartocht wilt maken, begint deze al op de camping. De twee Drenthe Campings bieden huifkartochten aan, zodat u met uw hele gezin een mooie tocht door de bossen kunt maken. Heeft u een familiereünie, dan is het wellicht een leuk idee om een huifkartocht te maken. Daarna kunt u met z'n allen genieten van een hapje of drankje in de kantine van de camping.

Paardenrust en pleisterplaats voor trekkers

U hoeft natuurlijk niet uw hele vakantie op één camping te vieren. U kunt ook van camping naar camping trekken met uw paard. Wanneer u een lange tocht maakt met uw paard kunt u bij ons even tot rust komen. Uw paard kan tot rust komen op de paardenrust en pleisterplaats, terwijl u geniet van een hapje en een drankje in de kantine.

Beleef en ervaar het zelf

Boek een vakantie bij één van de Drenthe Campings en ontdek de prachtige natuur van Drenthe mét uw paard. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de desbetreffende camping.

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek de mogelijkheden voor paardenliefhebbers