Nieuw bij de Drenthe Campings

Ieder jaar werken wij hard om uw vakantie nog aangenamer te maken. Zo worden er dit jaar onder andere nieuwe verhuuraccommodaties geplaatst, speeltuinen gebouwd en zelfs een oudoor experience ontwikkeld. Onderstaand kunt u een samenvatting lezen over de vernieuwingen op de campings. Wilt u meer weten, klik dan op de groene buttons om naar de website te gaan.

Like onze facebookpagina en lees als eerste het laatste nieuws van de Drenthe Campings.

Camping Meistershof

meistershof2019

Op Camping Meistershof is het vanaf april mogelijk om gebruik te maken van de overdekte camper carpool plaatsen. Enkele camperplaatsen zijn compleet uitgerust met veranda. Perfect voor een regenachtige dag, langer verblijf of stalling.

Bezoek de website

Camping de Vledders

vledders2019

Op Camping de Vledders worden de winkel, de snackbar en het terras gerestyled en gepimpt. Het wordt fris en stoer...helemaal van deze tijd! Een heerlijke plek voor een goede kop koffie met appelgebak, een lekker ontbijt, een snelle hap of een ijsje buiten op het terras.

Bezoek de website

Camping de Hondsrug

hondsrug2019

Op Camping de Hondsrug kunt u straks wel heel bijzonder overnachten! Er worden diverse luxe accommodaties geplaatst waar u prinsheerlijk kunt overnachten. Leuk detail voor de kinderen; de ligging is ten opzichte van de speeltuin pérfect te noemen.

Bezoek de website

Camping de Reeënwissel

reeenwissel2019

Een wandeling door Nationaal Park Drents-Friese Wold begint bij Natuurpoort Hoogersmilde, gelegen op De Reëenwissel. Hier kunt u niet alleen terecht voor informatie, maar uiteraard ook voor een kopje koffie, ijsje of kleine versnapering. Tevens worden er nieuwe 4-persoons chalets geplaatst, voorzien van werkelijk alle gemakken. Even onthaasten bij De Reëenwissel!

Bezoek de website

Vakantiepark De Wiltzangh

wiltzangh2019

Kom even helemaal tot rust in de nieuwe Lofts van Vakantiepark de Wiltzangh! Deze unieke wellness bungalows voor 2 personen zijn voorzien van whirpool, sauna én hottub! Een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen midden in de natuur.

Bezoek de website

Camping Diever

diever2019

Luxe overnachten in een originele accommodatie, dat kan op Camping Diever! Het nieuwe vakantiehuis voor 8 personen is voorzien van 4 slaapkamers, 2 badkamers mét jacuzzi, compleet ingerichte keuken en uiteraard gebouwd in Country stijl. Vanuit het luxe vakantiehuis loopt u zo Nationaal Park Drents-Friese Wold in.

Bezoek de website

De Lente van Drenthe

lente2019

In juli 2018 heeft camping de Lente van Drenthe het grootste open waterpark van Nederland geopend: DX Adventurepark. Het aquapark is een parcours waar u kunt glijden, klimmen, slingeren, klauteren, balanceren en meer. De kleinste bezoekers kunnen zich uitleven in de obstacle playground. Bij een verblijf van minimaal 3 nachten op de camping, is het bezoek aan het aquapark inbegrepen.

Bezoek de website

Ronostrand

ronostrandnieuw

Vakantie in het bos én aan de rand van het water, dat kan vanaf komend seizoen op Ronostrand. Er worden namelijk nieuwe accommodaties geplaatst aan de rand van het water. Ook het strandpaviljoen wordt opnieuw ingedeeld waardoor u in alle rust kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Bezoek de website

Torentjeshoek

torentjeshoek2019

Origineel overnachten? Ontdek de legertruck mét aanhanger op Camping Torentjeshoek! Een stoere accommodatie geschikt voor 4-6 personen. Daarnaast wordt het camperpark volledig vernieuwd met semi verharde camperplaatsen en eigen elektra aansluiting, uiteraard met de natuurlijke uitstraling zoals u van Torentjeshoek gewend bent.

Bezoek de website

Camping de Berken

berken2019

Extra luxe overnachten op een camping, bekijk dan de nieuwe hotelkamers ‘Berkenstudio de Luxe’ van De Berken, gelegen midden in de natuur! Geschikt voor 2 personen en voorzien van alle gemakken. Liever luxe kamperen? Dan zijn de nieuwe Comfort XL plaatsen echt iets voor u, compleet met eigen picknickbank en fietsenstalling op de kampeerplaats.

Bezoek de website

Landclub Ruinen

landclub2019

Kom bijzonder overnachten in de grote familie boomhut ’t Boswachter Huus, gelegen midden in het bos. Terwijl de kinderen onbezorgd spelen in de nieuwe spetterrivier en dammetjes of zandkastelen bouwen kunt u genieten van een prachtig uitzicht vanaf het terras van de boomhut.

Bezoek de website

Camping de Weyert

weyert2019

Misschien kent u ze al, de unieke woodlodges van De Weyert. Vanaf 2019 worden er 2 nieuwe woodlodges geplaatst. Doordat de accommodaties dicht bij elkaar liggen zijn ze ook perfect te gebruiken als groepsaccommodatie voor 20 personen, evenals de hooiberghutten. Er zal geen recreatieteam meer aanwezig zijn in 2019, maar er zijn voldoende speelfaciliteiten én wifi.

Bezoek de website

Camping de Blauwe Haan

blauwehaan2019

Kamperen in de winter? Dat kan op het natuurkampeerterrein van Camping de Blauwe Haan! Puur genieten van het winterse landschap en het naastgelegen natuurgebied Holtingerveld.

Bezoek de website

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek onze kampeermogelijkheden