Vier Drenthe Campings deden mee aan Boomhut XXL

landclub ruinen preview1Afgelopen vier weken waren de afleveringen van Boomhut XXL te zien op SBS6, waarin vijf teams met elkaar de strijd aangingen om de meest unieke en bijzondere boomhut te bouwen op een camping in Drenthe. Aan deze uitdaging deden vier Drenthe Campings mee: Landclub Ruinen, Camping Diever, Camping de Reeënwissel en Camping Torentjeshoek.

Bijzondere boomhutten

De teams hebben werkelijk alles uit de kast gehaald om een bijzondere boomhut te bouwen. Zo heeft Landclub Ruinen een boomhut met hottub op het terras, Camping de Reeenwissel een luxe hightech boomhut met whirlpool en is de boomhut op Camping Diever volledig in Shakespeare stijl gebouwd. De grootste boomhut staat op Camping Torentjeshoek met een waanzinnig uitzicht over een Nationaal Park.

En de winnaar is....

winnaasrsboomhutxxlEr kan er maar één de winnaar zijn en dat is Camping de Reeenwissel! Het team, het Drentse koppel Richard en Selva, heeft een geweldige prestatie neergezet. Zondag 28 januari werden het team en de campingeigenaren Raymond en Tjitske Beerendonk gefeliciteerd door de Gedeputeerden Henk Brink en Henk Jumelet en wethouder Gert Jan Bent van de gemeente Midden-Drenthe.

‘We zijn ontzettend trots dat wij het programma gewonnen hebben’ aldus campingeigenaar Raymond Beerendonk. ‘Alle boomhutten zijn prachtig geworden, maar wij begrijpen dat de jury ons tot winnaar heeft uitgeroepen. Onze kandidaten zijn heel erg creatief geweest waardoor de buitenkant, maar zeker ook het interieur, vol met verrassingen zit. Deze bijzondere beleving begint al bij de 14 meter lange touwbrug die toegang tot de boomhut verschaft. De opnames van Boomhut XXL waren één groot avontuur op camping de Reeënwissel. Drie weken cameraploegen over de vloer is geen dagelijkse kost. Met Richard en Selva zaten wij direct op een lijn. Er is drie weken keihard gewerkt zonder noemenswaardige problemen’.

Lees meer over Boomhut XXL

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek onze kampeermogelijkheden