Zoek uw camping

Boscamping in Drenthe, gezellig kamperen in de natuur 

Boscamping in DrentheKamperen op een boscamping in Drenthe betekent gezellig kamperen in de natuur. Een aantal van onze Drenthe Campings behoren tot de categorie boscamping. Dit is niet alleen omdat ze zich bevinden in de prachtige bossen van Drenthe maar ook omdat ze deel uitmaken van een natuurgebied of een Nationaal Park. Op deze campings vindt u vooral veel natuur en rust. Kamperen op een boscamping in Drenthe is een aanrader voor fietsers, wandelliefhebbers en mensen die uit zijn op ontspanning. 

Natuurcamping versus boscamping in Drenthe

Boscamping in DrentheTussen een natuurcamping en een boscamping zit, hoewel u het misschien niet zou verwachten, wel degelijk verschil. Natuurcampings bevinden zich net als boscampings midden in de natuur, maar zijn gericht op het thema back to basic; het echte primitieve kamperen in het bos. Op een boscamping staat puur natuur ook centraal, maar deze campings zijn in de regel uitgerust met meer faciliteiten, zoals een winkeltje, zwembad en/of gezellige kantine. Op een boscamping kampeert u niet alleen net wat luxer, maar geniet u toch van de rauwe natuur. 

Dé boscamping in Drenthe voor u en uw gezelschap

Kamperen op boscamping DrentheHoe kiest u nou de Drenthe Camping die past bij u en uw gezelschap? Wij weten hoe lastig dat is en daar hebben wij iets op bedacht. Met onze Camping Kiezer vindt u eenvoudig dé boscamping in Drenthe die aansluit op uw wensen. Een kampeervakantie zoeken en boeken is nog nooit zo makkelijk geweest! 

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek de Drenthe Campings