Drents-Friese Wold: perfect te verkennen vanaf diverse campings!

Nationaal Park Drents-Friese Wold is een van de grootste natuurgebieden in Nederland. U vindt er niet alleen heidevelden en naaldbossen, maar ook zandverstuivingen en moerassen. Deze diversiteit aan natuur maakt het nationale park tot een van de mooiste stukjes van ons land.

Daarnaast komt u tijdens het wandelen of fietsen ook een aantal bijzondere vennetjes tegen. Wat dacht u van de Ganzenpoel en het Snoekveen? Geen alledaagse namen maar de natuur is dat evenmin! U zult regelmatig verbaasd zijn over de prachtige dingen die u te zien krijgt.

Verken Drents-Friese Wold vanaf uw camping

Vanaf een aantal Drenthe Campings is het Drents-Friese Wold perfect te verkennen. Zodra u een stap buiten uw camping zet, ervaart u al in de bijzondere schoonheid van de Drentse natuur. Alle Drenthe Campings respecteren hun omgeving waardoor u op uw kampeerplaats zelf ook kunt genieten van de Drentse natuur.

Wilt u weten welke campings er allemaal in de buurt van Drents-Friese Wold liggen? Geef uw wensen in onze campingkiezer aan! U krijgt dan alleen de campings te zien die hierbij aansluiten.  

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter