Zoek uw camping

Camping zonder kinderen

camping zonder kinderenEen vakantie is de tijd om even helemaal tot rust te komen en waar kan dat beter dan op een camping zonder kinderen? Op deze zogenoemde adult only campings mogen kinderen wel op bezoek komen, maar niet overnachten.

Alles draait om ultieme rust. Dus geen voetballende kinderen of huilende baby's, u hoort alleen het geluid van de vogels en het geruis van de bomen.

Kamperen zonder kinderen, ook in het hoogseizoen

camping zonder kinderenCamping Jelly's Hoeve is de enige Drenthe Camping waar u het hele kampeerseizoen kunt kamperen zonder kinderen. Ook in het hoogseizoen mogen uitsluitend volwassenen kamperen. Dat maakt deze camping uniek in Drenthe, een camping waar u het gehele kampeerseizoen kunt genieten van ultieme rust. De camping is gelegen in een prachtig stukje Drenthe, te midden van 3 Nationale Parken.

Rustige campings in Drenthe

In het voorrustige camping zonder kinderenseizoen en naseizoen zijn vele Drenthe Campings met name door de weeks een rustige camping zonder kinderen. Terwijl de kinderen op school zitten geniet u van rust en uiteraard vooral de mooie omgeving.

Drenthe is de provincie bij uitstek om mooie fiets- of wandeltochten te maken en zo de prachtige natuur te ontdekken. Lees ook onze tips voor mooie fietstochten en wandeltochten.

Adult only campings
Ontdek onze kampeermogelijkheden