Zoek uw camping

Camping in Borger en omgeving

camping borgerDrenthe Campings heeft diverse topcampings in Borger en omgeving op een rijtje gezet. Van gezellige familiecampings en vakantieparken tot prachtige boscampings en campings, speciaal voor senioren en rustzoekers. Bent u op zoek naar een camping in Borger die helemaal op uw wensen aansluit? Bij ons vindt u de comfort, luxe of juist de eenvoudigheid die u wilt. De omgeving van Borger biedt voor jong en oud vele mogelijkheden. Zo kunt u mooie fiets- en wandeltochten maken, een leuke groepsactiviteit beleven of bijvoorbeeld een hele dag eropuit trekken.

Vind de camping in Drenthe die bij u past

Een camping met zwembad in Borger, een vakantiepark met gratis wifi en speelvoorzieningen voor kinderen of juist een camping middenin de natuur van Drenthe? Met de Camping Kiezer van Drenthe Campings vindt u binnen de korte keren de camping voor een fantastische vakantie. Ook bevinden zich luxe campings met uitstekende faciliteiten rondom Borger. Denk hierbij aan campings met verwarmd sanitair, een overdekte speeltuin of een nabijgelegen bos of visvijver voor visliefhebbers. Kortom, wij bieden voor ieder wat wils.

Buitengewone natuur van Borger

camping borgerBorger kent een buitengewoon mooie natuur. Neem De Hondsrug, een langgerekte zandrug die van Emmen tot aan Groningen loopt. Een prachtig gebied om te fietsen, wandelen of hard te lopen. Ook kinderen kunnen zich in de nabije natuur goed vermaken. De Hondsrug is één van de hoogste gedeeltes van Drenthe. Een tip van Drenthe Campings: wandelliefhebbers kunnen via het bijzondere Boomkroonpad letterlijk tussen de toppen van de bomen doorlopen. Verder staat het gebied onder meer bekend door haar mooie zandpaden, hunebedden, vennetjes en heidevelden. Ook voor ruiters is dit natuurgebied een echte aanrader. Veel ruiterpaden doorkruisen namelijk De Hondsrug.

De leukste dagjes uit in Borger-Odoorn en omgeving

In het oostelijke gedeelte van Drenthe bent u aan het juiste adres de leukste dagjes uit. In de gemeente Borger-Odoorn bevinden zich historische boerendorpen: Borger, Odoorn, Ees, Klijndijk, Drouwen, Valthe, Exloo en Buinen. Gezellige restaurantjes, ambachtelijke winkeltjes en indrukwekkende musea kenmerken deze Drenthe dorpen. Ook kunt u kiezen om een dagje met het hele gezelschap naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen te gaan. Attractiepark Drouwenerzand ligt ook in gemeente Borger-Odoorn. Wilt u nog meer tips voor de leukste dagjes uit? Bekijk dan de eropuit-tips van Drenthe Campings!

Nieuwsbrief inschrijven

My Newsletter

 
 
Ontdek de Drenthe Campings