Landclub Ruinen

De Glamping camping, Natuurlijk, Comfortabel & Gastvrij.

Landclub Ruinen zorgt er met luxe, comfort en gastvrijheid voor dat u optimaal van uw vakantie kunt genieten!

Op Landclub Ruinen voelt u zich één met de natuur. Door de prachtige ligging, midden in Nationaal Park Drenthe, wordt u omgeven met bossen en heidevelden. Dit weidse gevoel komt goed terug in de kampeerplaatsen. Door de ruime opzet heeft u veel vrijheid en privacy.

U heeft een aantal keuzes wat betreft de kampeerplaatsen. Zo kunt kiezen uit een kampeerplaats met of zonder elektra. Ook kunt u aangeven of u op een schaduwrijke, half zonnige of zonnige plaats wilt staan. Alle kampeerplaatsen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Wanneer u extra comfort tijdens uw kampeervakantie wenst, reserveer dan een kampeerplaats met privé sanitair. Bij Landclub Ruinen kunt u ook tijdens de herst- en kerstvakantie genieten van een kampeervakantie.

Vindt u het campinggevoel erg leuk maar ziet u een caravan of tent niet zitten? Vier dan uw vakantie in een van onze luxe vakantieverblijven. Wij verhuren comfortabele lodges, all season safaritenten, Drentse kappen en cottages. Alle accommodaties zijn gezellig ingericht en van alle (luxe) gemakken voorzien. Bekijk alle mogelijkheden op de website.

Geniet van de prachtige natuur

Door de geweldige ligging van Landclub Ruinen starten er rondom de camping meerdere wandel-, fiets- en nordic walking routes. Het gebied is erg uitgestrekt dus er valt meer dan genoeg te ontdekken! Als u zelf geen fiets bij u heeft, kunt u deze huren bij de receptie.

Gaat u liever voor cultuur of bezoekt u graag een pretpark? Ook dan is Landclub Ruinen de perfecte uitvalsbasis. In de omgeving valt namelijk meer dan genoeg te beleven, zelfs als het weer even tegenzit!

Meer informatie?

Bezoek onze websiteBoek nu uw vakantie

Kamperen zoals vroeger met het comfort van nu

Het kamperen wordt u met de uitstekende faciliteiten van Landclub Ruinen wel erg gemakkelijk gemaakt. Er zijn drie verwarmde toiletgebouwen. Een van de toiletgebouwen is voorzien van een mindervaliden unit. In alle gebouwen mag u gratis gebruik maken van het warme water. Ook is er een wasserette aanwezig. Tijdens uw vakantie kunt u altijd en overal online door het uitstekende wifi-netwerk. De huisjes zijn zelfs voorzien van een eigen modem waar u gebruik van kunt maken.

Uiteraard hebben wij ook aan de kinderen gedacht. Met een extra luxe zwembad, waarvan het dak open en dicht kan, een overdekte speelhal en springkussen is er meer dan genoeg te beleven.

Daarnaast mogen gasten gratis gebruik maken van de skelters en midgetgolfbaan. Ook zijn er op de kampeervelden diverse speeltuintjes aanwezig. Zo kunt u vanaf uw eigen kampeerplaats uw spelende kinderen in de gaten houden.

logo landclub

Landclub Ruinen
Oude Benderse weg 11
7963 PX Ruinen

0522 - 471 770
info@landclubruinen.nl
www.landclubruinen.nl

Zoover
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Zwembad
Hygiëne
9.3
8.6
9.1
7.7
9.0
8.8
9.0

8.9

291
beoordelingen
Impressie Landclub Ruinen

Daarom Landclub Ruinen
1

De Glamping camping

In alle comfort en luxe genieten van uw vakantie.
2

Natuurlijk

Landclub Ruinen bevindt u zich midden in de prachtige natuur van Nationaal Park Drenthe.
3

Comfortabel & Gastvrij

Kamperen zoals vroeger met het comfort van nu.