Camping Zwanemeer

Gezellig, Gastvrij, Genieten

Beleef met uw hele gezin een geweldige vakantie op familiecamping Zwanemeer!

Camping Zwanemeer in Gieten is een familiecamping bij uitstek. De camping heeft ruime, beschutte kampeerplaatsen. Op elk kampeerveld vindt u een speeltuin met een aantal speeltoestellen. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust spelen terwijl u toch een oogje in het zeil kunt houden.

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampère elektra. Daarnaast zijn 95 kampeerplaatsen aangesloten op water/riool en voorzien van kabeltelevisie. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor zowel een tent, een caravan als een camper. Omdat Camping Zwanemeer veiligheid hoog in het vaandel heeft, zijn alle kampeervelden autovrij.

Wanneer u echt bijzonder wilt overnachten is het ook mogelijk om een kunstkeet te huren op Camping Zwanemeer. Deze kunstkeet kunt u zelfs op een bijzondere locatie laten plaatsen, bijvoorbeeld midden in het bos of bij een meer. Geniet van de kunst midden in de natuur!

Geocachen in Drenthe

De natuur rondom Camping Zwanemeer ligt vol met caches. Deze schatten, die gezocht en gevonden moeten worden tijdens het geocachen, lonken erg uitnodigend naar u! Ga zelf op jacht en ontdek op een leuke manier de omgeving rondom onze camping. Bij de receptie vertelt men u graag meer over deze uitdagende zoektocht.

Camping Zwanemeer ligt ook zeer centraal ten opzichte van de grote steden. Met de auto bent u zo in Assen, Emmen, Groningen en Veendam. Stuk voor stuk erg leuke, culturele en gezellige plaatsen.

Meer informatie?

Bezoek onze websiteBoek nu uw vakantie

Uitgebreide faciliteiten voor jong en oud

Camping Zwanemeer is niet voor niets een echte familiecamping. Op verschillende kampeervelden staan speeltoestellen. Daarnaast is er centraal gelegen op de camping ook een groot speelveld. Hier bevindt zich onder andere een spectaculaire aitrampoline en een klimrek.

In het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig dat veel leuke activiteiten organiseert. Denk hierbij aan knutselmiddagen, het ontwerpen en wegschieten van een zelfgemaakte raket en playbackshows.

Als gast van Camping Zwanemeer mag u kosteloos gebruik maken van het naastgelegen zwembad. Dit verwarmde openlucht zwembad beschikt onder andere over een familieglijbaan, een wedstrijdbad en een peuterbad.

Uiteraard is ook het sanitair goed verzorgd en in uitstekende staat. In het toiletgebouw vindt u naast de gebruikelijke douches, toiletten en wastafels ook babyrooms en kinder- en familiedouches.

logo zwanemeer

Camping Zwanemeer
Voorste Land 1
9461 AP Gieten

0592 - 261 317
info@zwanemeer.nl
www.zwanemeer.nl

Zoover
Ligging
Prijs / kwaliteit
Kindvriendelijk
Eetgelegenheden
Staat v/h sanitair
Zwembad
Hygiëne
8.6
8.9
9.0
7.1
9.2
9.2
9.3

8.8

96
beoordelingen
Impressie Camping Zwanemeer

Daarom Camping Zwanemeer
1

Geocachen

U kunt vanaf de camping op jacht naar allerlei schatten tijdens het geocachen.
2

Gratis zwemmen

U heeft gratis toegang tot het naastgelegen verwarmde openlucht zwembad.
3

Familiecamping

Op Campig Zwanemeer kampeert u op een familiecamping met veel speeltoestellen en autovrije kampeervelden.