Camping Jelly's Hoeve

Voor mensen die zonder kinderen op vakantie gaan

Camping Jelly's Hoeve is de perfecte camping voor mensen die zonder kinderen op vakantie willen: gezellig, sfeervol en vooral rustig!

Camping Jelly's Hoeve biedt u het ultieme rustmoment op een prachtige locatie. Gelegen tussen drie nationale parken vindt u deze prachtige camping waar optimaal genieten het toverwoord is. Camping Jelly's Hoeve is de enige Drenthe Camping die zich het hele jaar door richt op gasten die willen kamperen zonder kinderen, ook in het hoogseizoen.

De camping met 40 kampeerplaatsen is zo ingedeeld dat er knusse en sfeervolle kampeervelden zijn ontstaan. De kampeerplaatsen zijn ruim en afgeschermd door hagen van krente-struiken waardoor u extra veel privacy ervaart. Elke kampeerplaats heeft de beschikking over een 10 ampère elektra- en vuilwateraansluiting.

U kunt ook op Camping Jelly's Hoeve verblijven zonder tent of caravan. U vindt er namelijk ook een aantal mooi ingerichte appartementen. De appartementen zijn geschikt voor 2 of 4 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan comfortabele box spring bedden, tv, een tuinset met heerlijke kussens voor het terras en uiteraard uitstekende wifi.

Gelegen tussen drie Nationale Parken

Camping Jelly's Hoeve heeft een prachtige ligging. Met maar liefst drie Nationale Parken in de directe omgeving zijn er meer dan genoeg wandel- en fietsmogelijkheden. Ook zijn er diverse uitdagende MTB routes die pal langs de camping lopen. Het gebied is zo uitgestrekt dat u nooit uitgekeken raakt!

Daarnaast kent dit gedeelte van Drenthe veel pittoreske dorpjes, mooie steden en culturele bezienswaardigheden. Ook de Hunebedden liggen in de buurt.

Camping Jelly's Hoeve is geopend van 1 april tot en met 31 oktober.

Meer informatie?

Bezoek onze websiteBoek nu uw vakantie

Uitstekende faciliteiten

U kunt gebruik maken van de vele faciliteiten waaronder een uitgebreid en verwarmd toiletgebouw. Dit gebouw is onder andere ingericht met douches, toiletten en wascabines. Ook is er meer dan genoeg ruimte om af te wassen. Er staat een wasmachine en droger voor uw kleding. Buiten het toiletgebouw vindt u een stortpunt voor chemische toiletten en voor de boerderij een camper serviceplaats.

In de bibliotheek kunt u terecht voor een goed boek en voor informatie. Op uw kampeerplaats en in de appartementen kunt u toegang krijgen tot ons uitstekende WIFI netwerk.

Heeft u een elektrische fiets? Op het kampeerterrein is een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten aanwezig. Uw ATB/MTB kunt u schoonspuiten op onze camper service plaats.

logo jellyshoeve1

Camping Jelly’s Hoeve
Ellen en Roger Vermeire
Raadhuislaan 2
7971 CT Havelte

0521 - 342 808
info@jellyshoeve.nl
www.jellyshoeve.nl

Zoover
Ligging
Prijs / kwaliteit
Staat v/h sanitair
Hygiëne
8.6
8.9
9.0
9.5

8.8

223
beoordelingen
Impressie Camping Jelly's Hoeve

Daarom Camping Jelly's Hoeve
1

Adult only

Camping Jelly's Hoeve is er speciaal voor mensen die op vakantie willen zonder kinderen.
2

Omgeving

U heeft volop fiets- of wandelmogelijkheden in een van de drie omliggende Nationale Parken.
3

Kamperen of huren

Op Camping Jelly's Hoeve kunt u vakantie vieren op een ruime kampeerplaats of in een prachtig appartement